; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Stacy Keibler vrea un copil de la George Clooney

18 October 2011

George Clooney (50) și mai tânăra lui iubită Stacy Keibler (31) ar putea deveni părinți în curând. Cel puțin asta și-ar dori fosta luptătoare de wresling, scrie National Enquirer.

Mai mulți prieteni ai lui Stacy Keibler au povestit că aceasta li s-a confesat că dorește cu disperare să devină repede mama copiilor lui George Clooney.

„Stacy nu ar vrea nimic mai mult decât să fie mama copilului lui George', a spus o sursă apropiată de cuplul Clooney-Keibler.

„Ea a spus: O, doamne, am avea copii atât de frumoși!', a completat sursa.

Stacy a mai declarat și în trecut că își dorește o familie. „Aș vrea să am familia mea într-o zi și de abia aștept să stau acasă și să cresc copiii'.

Stacy Keibler și George Clooney sunt prezenți în viața mondenă, unde Clooney e „tandru și o mângâie pe iubita  lui pe spate', după cum a descris un martor citat de National Enquirer.

Fosta lui Clooney nu voia copii

Între timp, apar de pe buzele tuturor comparații între actuala și fosta burlacului Clooney. Despre italianca Elisabetta Canalis se știe că nu își dorea un copil, nici ai lui George, nici ai altcuiva. Mai mult, nici George Clooney nu se vede schimbând scutece prea curând, scrie revista americană.

Actorul a fost însurat o singură dată, pentru o perioadă de patru ani, cu actrița Talia Balsam.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare