; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Stacy Keibler vrea să joace în comedii romantice

24 May 2013

Iubita lui George Clooney, care a păşit alături de acesta pe covorul roşu de la Cannes zilele trecute, a recunoscut că îşi plănuieşte de ceva timp lansarea în lumea filmului.

“Comediile romantice sunt pe stilul meu. Simt că ele se potrivesc mai bine personalităţii mele”, a declarat modelul de 33 de ani pentru publicaţia “Metro”. ” De obicei sunt veselă, zâmbitoare, glumesc şi mă simt bine, aşa că acesta este tipul de rol care mi s-ar potrivi. Comediile sunt pentru mine”, a mai spus Stacy Keibler.

Keibler a mai primit până acum roluri în seriale precum “How I Met Your Mother” sau “Men at Work”, dar speră să primească şi alte roluri pe parcurs.

“Totul depinde de oportunităţile care apar atunci când lucrezi cu regizorul care trebuie”, a mărturisit iubita lui Clooney.

Stacy Keibler (33 de ani), care a mai interpretat roluri cameo în filme şi seriale, ştie deja cu cine vrea să joace în filme.

„Îmi place Tom Hanks. A fost mereu unul din favoriţii mei. Îmi amintesc că îmi doream să lucrăm împreună când eram mică. A fost genial în <>.'

Stacy Keibler este iubita lui George Clooney (52 de ani) din 2011, dar încă nu se pune problema căsătoriei.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare