; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Stacey Keibler: „Îmi place tot la George Clooney”

11 September 2011

Noua iubită a celebrului actor a exprimat într-un singur cuvânt ceea ce îi place la iubitul ei George Clooney, scrie People.com. Lui Stacey Keibler îi place „Totul!' când vine vorba de veșnicul celibatar Clooney.

Keibler a răspuns întrebărilor presei la sfârșitul săptămânii trecute, în timpul lansării filmului regizat de George Clooney, „The Ides of March', în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Toronto.

Clooney (50) și Keibler (31) nu au mers împreună pe covorul roșu al festivalului, dar s-au distrat de minune- spun jurnaliștii de la People- la afterparty-ului organizat la Ritz-Carlton. A fost a doua zi când proaspătul cuplu și-a făcut apariția în public.

Deși au trecut cu greu de numărul mare de fani adunați la intrare, ei au ajuns în zona VIP la puțin timp după miezul nopții. Cei care i-au văzut împreună au povestit că au râs și au vorbit toată noaptea.

„Între ei este există o anumită chimie (…) Amândoi pot să fie sufletul petrecerii', a spus un martor.

Surse din anturajul actorului spuneau, acum ceva vreme, că George Clooney şi Stacy Keibler s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni şi nici unul dintre ei nu-şi doreşte o relaţie serioasă.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare