; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

SRC lansează telenovela “Elena Sălbatică”

30 September 2011

Serviciul Român de Comedie' revine pe micile ecrane, din 9 octombrie, de la ora 20.15. Rămaşi fără Dragoş Stoica, umoriştii s-au repliat prin aducerea de noi actori în grup (Monica Anghel e numele cel mai sonor) şi lansarea de rubrici noi, scrie revista TV mania' din 3 octombrie.

Toni Grecu, liderul echipei SRC, e încrezător în debutul noului sezon, de la Pro TV: Avem nu unul, ci două seriale noi: «Clanul Lupilor», cu Jojo, Monica Anghel şi Mihai Bobonete în rolurile centrale, şi prima telenovelă cu personaje publice denumită sugestiv «Elena Sălbatică», cu Elena Udrea în rolul principal, evident', a spus acesta.

Ca noutate absolută va fi şi rubrica «Comediscovery» în care ne vom întâlni cu eroi în arta supravieţuirii, ca Sorin Ovidiu Vîntu, crescători de animale ciudate precum cocostârcul cu gâtul scurt şi somonul de apă caldă, sau mari analfabeţi care au schimbat lumea: Bercea Mondialul'.

Grecu mărturiseşte că show-ul de dumunică seara a fost influenţat de plecarea lui Dragoş Stoica, căci nu vrea nimeni să înlocuiască un actor care performează excelent pe nişte personaje cu un altul care face acelaşi lucru, dar mai puţin bine. Ne orientăm spre o altă abordare a subiectelor de comedie, astfel că în noul sezon ficţiunea va avea o pondere mult mai mare decât politicul'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare