; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Spoiler: Află cum s-a terminat „Dr. House”!

22 May 2012

Fanii lui Dr. House şi-au luat rămas bun de la medicul ştie-tot pe 21 mai, când la americani a fost transmis ultimul episod. Atenţie: urmează dezvăluiri despre soarta tuturor personajelor!

Americanii au văzut pe 21 mai al 177-lea şi ultimul episod al serialului „Dr. House' („Everybody Dies'/„Toată lumea moare'), început în 2004, care a fost precedat de o oră de interviuri retrospective, cu actorii şi echipa, unele realizate chiar de Hugh Laurie. În episod, au apărut actorii Jennifer Morrison, Anne Dudek, Sela Ward şi Andre Braugher, care au făcut parte din distribuţie de-a lungul timpului, iar watching-tv.ew.com a recapitulat întâmplările.

Totul începe într-o clădire abandonată, în flăcări: House se trezeşte lângă cadavrul unui pacient, după o doză mare de heroină (pe care a luat-o pentru a evita închisoarea şi a se asigura că rămâne alături de Wilson, în ultimele lui clipe de viaţă). Aici, medicul are viziuni cu foştii colegi – Kutner (Kal Penn), Amber (Anne Dudek), Stacy (Sela Ward) şi Cameron (Jennifer Morrison) –, aceştia explicându-i cât de egoist priveşte viaţa şi dragostea. House decide să se schimbe, dar moare în flăcări, tocmai când Wilson (Robert Sean Leonard) şi Foreman (Omar Epps) descoperă clădirea.

House a murit! Trăiască House!

House moare în incendiu, iar la înmormântare vin toţi prietenii vechi (Cameron, Chase, Masters, 13, mama lui şi Stacy), iar Wilson – care este bolnav de cancer şi nu mai are mult de trăit – ţine un discurs în care spune că House „a fost un vindecător' şi „a fost un măgar, îşi bătea joc de toţi cei din jur… a fost un nenorocit'.

Apoi – ŞOC! – Wilson primeşte un SMS chiar de la House (care îi scrie „Taci, idiotule!') şi descoperă că acesta n-a murit, a scăpat din clădire şi a înlocuit fişa dentară a pacientului decedat cu a sa, pentru că are de gând să-şi petreacă următoarele cinci luni alături de prietenul său aflat pe moarte. La final, cei doi pleacă pe motociclete în căutare de noi aventuri.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare