Homepage  / Televiziune

„Splash! Vedete la apă”, sezonul 6. Ce știm până acum despre noul sezon al emisiunii estivale de la Antena 1

„Splash! Vedete la apă”, sezonul 6. Ce știm până acum despre noul sezon al emisiunii estivale de la Antena 1
13

de Roxana Mirea,

„Splash! Vedete la apă!” este un reality-show difuzat de Antena 1 pentru prima oară în 2013. În 2024, emisiunea revine la TV cu un nou sezon, cel cu numărul 6. Când e programată premiera emisiunii de la Antena 1 și cine sunt vedetele care participă. 

„Splash! Vedete la apă!” revine la Antena 1 cu sezonul 6 

Cel mai curajos show al verii, „Splash! Vedete la apă”, dă startul distracției în noul sezon ce va avea premiera în curând, la Antena 1. Peste 60 de vedete, nume sonore în showbizul românesc, și nu numai, din domenii cu totul diferite, au acceptat provocarea de a-și depăși limitele și de a-și înfrunta fricile, iar lupta în cel mai mare show din această vară le demonstrează că pot face ceea ce nici prin gând nu le-ar fi trecut. 

Nouă ediții, fiecare cu o tematică  diferită și o finală ce va stabili câștigătorul „Splash! Vedete la apă”, vor putea fi urmărite în curând, la Antena 1. Competiția se anunță a fi una acerbă, dar și plină de emoții și bucurii, un show al curajului și al distracției, în cadrul căruia zeci de personalități își vor demonstra rezistența fizică, își vor confrunta temerile și își vor testa încrederea în propriile forțe.  

Primele vedete care participă la „Splash! Vedete la apă” 2024 

Curajoșii care au spus Da provocării „Splash! Vedete la apă” se vor antrena, alături de instructorii lor, în cadrul Complexului Sportiv de Natație Otopeni, care se va transforma în cel mai mare platou de televiziune din România, ca dimensiune și, în fiecare săptămână, vor face salturi spectaculoase de pe platformele de 3, 5, 7 şi 10 metri.  

Printre numele celebre din acest sezon se numără Dani Oțil, Andreea Antonescu, Marian Drăgulescu, Ilona Brezonianu, Ristei, Daniela Gyorfi, George Tănase, Bella Santiago și Jean de la Craiova. Care sunt celelalte vedete care vor face cele mai spectaculoase salturi în apă, care va fi tematica fiecărei ediții și cum au rezistat în fața provocărilor, telespectatorii vor afla urmărind cel mai nou sezon „Splash! Vedete la apă”, începând din această vară, la Antena 1. 

Cine precintă „Splash! Vedete la apă”, sezonul 6

În 2021, gazda „Splash! Vedete la apă” a fost Răzvan Fodor. Vedeta Antena 1 a avut și ajutor: co-prezentatorii Anna Lesko, Ramona Olaru, Romică Ţociu și Paula Chirilă. 

În 2022, emisiunea a fost prezentată de Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor. În 2023, Antena 1 nu a mai realizat un nou sezon de „Splash! Vedete la apă”. 

Anul acesta, Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt prezentatorii celui mai nou sezon „Splash! Vedete la apă. Cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii sunt pregătite să prezinte atmosfera din cadrul emisiunii cu peste 60 de vedete, nume sonore în showbizul românesc, din domenii cu totul diferite, care au acceptat provocarea de a-și depăși limitele și de a-și înfrunta fricile.

Splash vedete la apa_1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Juriul „Splash! Vedete la apă”, Antena 1 

În ceea ce privește juriul emisiunii „Splash! Vedete la apă”, în sezonul 4, difuzat în 2021, a fost format format din Iulia Albu, Jean de la Craiova, Nea Marin și Bogdan Ioniță. Apoi, Bogdan Ioniță a fost înlocuit cu Clara Gherase. 

În 2022, Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu sunt cei care s-au aflat la masa juriului, iar Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță au fost cei trei antrenori care i-au ajutat pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile. Cel care a plecat acasă cu marele premiu a fost Zanni.

zanni a castigat trofeul splash vedete la apa 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 13

Emisiunea „Splash! Vedete  la apă” a debutat la Antena 1 în urmă cu 9 ani

Emisiunea estivală „Splash! Vedete la apă” a debutat la Antena 1 în vara lui 2013 și s-a încheiat în vara lui 2015, după 3 sezoane.

Primele trei sezoane difuzate de postul TV au fost prezentate de Pepe, care le-a avut alături în primul sezon pe Roxana Ionescu și Roxana Vancea. Din al doilea sezon co-prezentatoare au fost Alina Pușcaș și Roxana Ionescu. În sezonul 3, difuzat în 2015, co-prezentatoare au fost Diana Munteanu și Alina Pușcaș. Momentele de umor ale show-ului au fost asigurate de Romică Țociu și Cornel Palade.

Emisiunea a fost difuzată în serile de duminică. A fost jurizată inițial de Cosmin Seleși, Ozana Barabancea și Cătălin Preda.

Apoi, după 6 ani în care nu s-a mai aflat pe post, „Splash! Vedete la apă” a revenit la Antena 1. Mai exact, pe 15 iulie 2021 a fost anunțată revenirea emisiunii în grila postului, cu cel de-al patrulea sezon. sezonul 5 a fost difuzat în 2022, iar în 2023, emisiunea a luat din nou o pauză, pentru a reveni cu sezonul 6 anul acesta.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton