; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Splash! Vedete la apă” revine în grila Antenei 1 după șase ani

Show-ul „Splash! Vedete la apă” revine în grila Antenei 1 după șase ani! Când începe emisiunea

15 July 2021

Cel mai răcoritor show al verii, Splash! Vedete la apă!, revine cu un nou sezon, în curând, la Antena 1! 'Splash! Vedete la Apă' va avea premiera pe 13 și 14 august, la Antena 1. Zeci de personalități, care activează în domenii cu totul diferite, îşi vor demonstra abilităţile în ceea ce privește săriturile în apă, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă!

În fiecare săptămână, concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. 

Jurații vor fi cei care vor nota curajul și evoluția în concurs, dar vor ține cont și de impresia artistică și de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent. 

La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. Cine sunt vedetele care se vor lăsa pe mâna campionilor într-ale săriturilor şi ce salturi vor alege acestea să facă, telespectatorii pot afla în curând, la Antena 1!

 

UPDATE, 5 august: Mario Fresh a început încrezător antrenamentele pentru Splash! Vedete la Apă. Pe parcurs, însă, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată! „De acolo sar, de la 10 metri, promit!’, a spus Mario Fresh încă din prima clipă în care a pus piciorul în bazinul olimpic de la Bacău.' 

Update, 4 august: Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia sunt vedetele care participă la „Splash! Vedete la apă'.

Update, 3 august: Alina Pușcaș s-a accindentat în timp ce se antrena intens pentru „Splash! Vedete la apă'. Chiar dacă nu este pentru prima dată când își pune la încercare curajul, dar și abilitățile, Alina Pușcaș mărturisește că antrenamentele pentru Splash nu sunt niciodată ușoare.

Update, 30 iulie: Romică Ţociu și Paula Chirilă li se alătură, din postura de coprezentatori, lui Răzvan Fodor, Ramonei Olaru şi Annei Lesko în cadrul celui mai nou sezon Splash! Vedete la apă'

Update, 29 iulie: Cel mai nou sezon „Splash! Vedete la apă’, pe care Antena 1 îl va difuza în curând, va avea o echipă nouă de prezentatori. Postul a anunțat astăzi că în echipa emisiunii au intrat Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor.

 

Emisiunea „Splash! Vedete  la apă' revine după șase ani

Emisiunea estivală „Splash! Vedete la apă' a debutat la Antena 1 în vara lui 2013 și s-a încheiat în vara lui 2015. Cele trei sezoane difuzate de postul TV au fost prezentate de Pepe, care le-a avut alături ăn primul sezpn pe Roxana Ionescu și Roxana Vancea, iar din al doilea sezon co-prezentatoare au fost Alina Pușcaș și Roxana Ionescu. Emisiunea era difuzată timp de șapte săptămâni în serile de duminică și era jurizată de Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și Cătălin Preda.

O serie de vedete încearcă  să-și depășească limitele și să-și învingă temerile legate de apă și înălțime și luptă pentru un caz social căruia i va fi donat marele premiu. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare