Homepage  / Vedete străine

Spitalul în care a fost operată Kate Middleton riscă să fie amendat cu milioane de lire sterline. Ce nereguli au fost descoperite

Spitalul în care a fost operată Kate Middleton riscă să fie amendat cu milioane de lire sterline. Ce nereguli au fost descoperite
12

de Redactia Tvmania

Intrigile de la Casa Regală a Marii Britanii par să ia amploare de la o zi la alta. Un expert în confidențialitate medicală a declarat că clinica în care Kate Middleton a fost supusă unei intervenții chirurgicale ar putea fi pasibilă de o amendă în valoare de 17,5 milioane de lire sterline pentru presupuse încălcări ale datelor.

Spitalul în care Kate Middleton a fost operată riscă să fie dat în judecată

Pe 16 ianuarie, Prințesa de Wales a fost internată la celebrul Spital din Londra pentru o intervenție chirurgicală abdominală.

Odată cu această intervenție, spitalul, cunoscut la nivel mondial, a inițiat o investigație privind presupusele tentative ale personalului de a accesa dosarele medicale private ale acesteia. Conducerea a demarat o anchetă în legătură cu aceste afirmații, susținând că confidențialitatea lui Kate ar fi fost încălcată în timpul șederii sale la Clinica din Londra în luna ianuarie.

Kate Middleton, mai strălucitoare ca niciodatăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Ca rezultat al investigațiilor, trei membri ai personalului de la The London Clinic sunt supuși unei anchete în legătură cu presupusa încălcare a securității datelor în cadrul clinicii. Acești trei membri au fost suspendați și există riscul sancțiunilor profesionale în cazul în care se dovedește că au accesat informațiile medicale private ale lui Kate Middleton, scrie The Independent.

Potrivit Legii privind protecția datelor din 2018, este considerată o infracțiune ca o persoană să obțină, să dezvăluie sau să păstreze date cu caracter personal fără consimțământul operatorului de date. Iain Wilson, avocat la Brett Wilson LLP, a afirmat pentru The Sun că spitalul din Londra ar putea fi acționat în justiție de către Kate pentru presupusa încălcare a intimității și ar putea plăti daune în valoare de milioane de lire sterline!

Kate Middleton nu și-a reluat activitatea publică

Există zvonuri în presa britanică conform cărora prințesa ar fi informată cu privire la acuzații, în timp ce un reprezentant al Palatului Kensington a spus că aceasta este o chestiune care vizează exclusiv The London Clinic. Conform lui Ingrid Seward, biograf regal și redactor-șef al revistei Majesty Magazine, vestea privind încălcarea legii va fi o surpriză pentru palat, cât și pentru Kate Middleton.

Intervenția misterioasă căreia a fost supusă Kate Middleton a creat un motiv de îngrijorare în rândul britanicilor. Unii dintre medici sunt de părere că problema de sănătate cu care s-a confruntat viitoarea regină nu a fost atât de neînsemnată precum au încercat reprezentanții Casei Regală să o prezinte. Rămâne de văzut când își va relua Kate Middleton îndatoririle pubice. Până în acest moment a fost surprinsă doar de două ori în public de la momentul operației.

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton