; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Spiritele se incing, în seara asta, la “MasterChef”

09 April 2013

Dacă le-a fost greu cu trei juraţi, concurenţii MasterChef' vor avea şi mai mari emoţii săptămâna aceasta pentru că trebuie să impresioneze nu mai puţin de 200 de persoane.

Prima proba în care concurenţii rămaşi în joc trebuie să muncească în echipă are loc la cantina socială, acolo unde au de pregătit două meniuri complete pentru cele 200 de persoane care vin să ia masa.

Cât de complicat este să faci echipă atunci când eşti de fapt în competiţie cu toată lumea, concurenţii vor simţi pe pielea lor la cantina socială, probă care le va testa nu doar calităţile de bucătari, ci şi pe cele de coechipieri.

În ediţia de săptămâna trecută au fost stabilite cele două echipe: echipa roşie, condusă de Gina şi echipa albastră, condusă de Victor. Presaţi de timp, împinşi de la spate de cei trei juraţi, concurenţii îşi vor testa limitele, vor ieşi scântei de-a dreptul şi nervii întinşi la maximum vor da naştere multor comentarii acide.

Miza câştigării probei în deplasare este mare: echipa care pierde va intra la Testul sub presiune, care vine mereu cu eliminări. Astfel, ce-a de-a doua probă a serii se va lăsa cu lacrimi, descurajări, dar şi eliminări. Despre ce este vorba şi cine pleacă acasă, telespectatorii Pro TV vor descoperi într-o nouă ediţie MasterChef', diseară, de la 20.30.

cc1k5396

Picture 1 of 10

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare