; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gossp girl

Spinoff-ul celebrei serii „Gossip Girl”, pe care HBO Max îl pregătea, a fost amânat

25 May 2020

După ce vara trecută am aflat că „Gossip Girl', serialul fenomen care a cucerit adolescenții din întreaga lume între anii 2007 și 2012, se va întoarce, se pare că HBO Max a amânat filmările spinoff-ului ale cărei acțiuni ar fi trebuit să înceapă la 7 ani după ce acțiunea seriei s-a încheiat. 

Kevin Reilly, directorul de conținut al HBO Max, a dezvăluit într-un nou interviu pentru publicația Vulture că producția a fost amânată din cauza COVID-19. El a adăugat că filmările nici măcar nu au început încă, deși erau programate să înceapă în perioada extinderii noului virus.

 „Nici măcar nu au început producția; erau în preproducție și erau gata de filmări', a spus Reilly.

Directorul de conținut al HBO Max nu a oferit detalii cu privire la momentul începerii producției, dar chiar dacă filmările vor debuta până la sfârșitul verii, nu vor fi difuzate până în 2021.

Potrivit Reuters, HBO Max a comandat 10 episoade a câte o oră, iar acțiunea va reflecta ceea ce s-a întâmplat în prima serie, însă va fi vorba de o altă școală privată și de o altă generație de tineri.

Noul serial dorește să arate cât de mult s-a schimbat social media și cât de mult a evoluat peisajul social al New York-ului în ultimul deceniu. Seria originală Gossip Girl a avut șase sezoane și a ajuns rapid un fenomen. Serialul a primit de-a lungul anilor o mulțime de premii, fiind considerat unul dintre cele mai populare seriale din toate timpurile.

Acțiunea seriei originale Gossip Girl urmărea un grup de tineri privilegiați din New York și dramele lor adolescentine. Toate acestea erau povestite pe un blog de „Gossip Girl’, personaj neidentificat în serial, vocea fiind a actriței Kristen Bell.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare