; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

"Bridgerton" (2021)

Netflix face un spin-off serialului Bridgerton și dezvăluie modificările din sezonul 3

18 May 2021

Știm deja că sezonul al doilea al serialului Netflix lansat de Crăciunul 2020, care a înregistrat audiențe record, va fi concentrat asupra poveștii lui Anthony Bridgerton, cel mai mare dintre frații lui Daphne Bridgerton, dar recent au fost dezvăluite și alte noutăți legate de apreciata producție, scrie radiotimes.com.

Filmările celui de-al doilea sezon al coloratei povești desfășurate la Londra, în perioada Regenței, sunt deja în plină desfășurare. Noul sezon Bridgerton îl are în centru pe Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), dar ne va face cunoștință și cu două noi eroine care vor intra în zona lui de interes. În sfârșit consolat după despărțirea de cântăreața Sienna Rosso (Sabrina Barlett), cu care avusese o relație pasională, acesta începe să își caute o soție. El le cunoaște în curând pe surorile Kate Sharma (Simone Ashley) și Edwina Sharma (debutanta Charithra Chandran), iar scenariștii ne propun o nouă poveste de dragoste plină de suspans.

Netflix va face un serial nou, inspirat din „Bridgerton'

Netflix intenționează, de asemenea, să extindă universul Bridgerton și printr-un serial cu acțiunea anterioară celei din „Bridgerton', care să istorisească povestea reginei Charlotte (interpretată de Golda Rosheuvel). Acesta nu are încă titlu, dar se pare că acțiunea sa, care este plasată la sfârșitul secolului al XVIII-lea și începutul secolului al XIX-lea, le va include și pe Lady Violet Bridgerton și pe Lady Danbury în tinerețe.

Fanilor cărora le va lipsi Regé-Jean Page, interpretul carismaticului duce de Hastings (care nu va apărea în sezonul al doilea), realizatorii le dau, în schimb, vestea că „Bridgerton' va avea și sezoanele trei și patru, al căror showrunner va fi Jess Brownell, căreia Chris Van Dusen îi va preda ștafeta la sfârșitul celui de-al doilea sezon.

Când va avea loc premiera sezonului 2 

Încă nu se cunoaște o dată precisă de lansare, dar realizatorii speră că al doilea sezon va avea premiera în 2022. Nu se știe încă exact ce se va întâmpla cu celelalte povești din seria literară scrisă de Julia Quinn, care cuprinde, în total, opt cărți, traduse și la noi: („Eu și ducele', „Vicontele care mă iubea', „Propunerea unui gentleman', „Seducătorul domn Bridgerton', „În căutarea unui soț', „Păcătosul conte Kilmartin', „Sărutul lui' și „Fii a mea, lady Lucinda').

Anul trecut, Chris Van Dusen declarase că i-ar plăcea să spună câte o poveste de dragoste pentru fiecare dintre frații Bridgerton.

Ce se știe deocamdată este că sezonul al doilea se va ocupa și de o serie de intrigi și personaje secundare. Așa cum ne amintim, la finalul primului sezon, „Lady Whistledown' (a cărei voce îi aparține extraordinarei Julie Andrews) spunea pe tonul ei enigmatic:

„Desigur, există și finaluri care oferă noi începuturi'.

În distribuția noului sezon este sigur că îi vom regăsi (pe lângă Jonathan Bailey și pe cele două actrițe care le joacă pe surorile Kate și Edwina Sharma) pe Phoebe Dynevor (Daphne Bridgerton), Adjoa Andoh (Lady Danbury), Polly Walker (Portia Featherington), precum și pe ceilalți membri ai familiilor Bridgerton și Featherington.

În timp ce creatorul seriei Chris Van Dusen va continua cu „Bridgerton' pentru sezonul doi, el îi va înmâna bagheta co-scenaristului Jess Brownell pentru sezoanele trei și patru.

„Mai mult Bridgerton va veni în curând în această cameră!' Reînnoit pentru sezoanele 3 și 4! Am investit mult în crearea acestei serii și felul în care lumea continuă să-l întâmpine nu încetează să mă uimească. Mulțumesc Netflix', scrie Van Dusen pe contul său de Twitter împreună cu o fotografie de pe platourile de filmare.

Sursa foto: Hepta

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare