; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Paramount RO

SPI / FilmBox a semnat un acord cu Paramount pentru iubitorii de filme din Europa Centrală și de Est

17 September 2019

Acord între SPI / FilmBox Kino Polska TV S.A. și Paramount Worldwide TV Licensing & Distribution: cele mai tari producții de la Hollywood ajung în Europa Centrală și de Est!

SPI / FilmBox continuă să investească și să se extindă pe piața europeană centrală și de est printr-un nou acord cu Paramount Worldwide Television Licensing & Distribution. Acest nou acord va oferi abonaților SPI / FilmBox din Europa Centrală și de Est cele mai tari producții de la Hollywood și filme adorate de critici.

„Sunt încântată să vă anunț că Kino Polska TV S.A. și Paramount au semnat un acord care va bucura abonații canalelor FilmBox de toate vârstele din Europa Centrală și de Est', a declarat Magdalena Blasiak, director de achiziții la SPI International.

„Prin FilmBox, supranumit Home of Good Movies, ne străduim să aducem abonaților noștri conținut nelimitat de cea mai bună calitate. Această selecție de filme apreciate de la Paramount este un alt pas în respectarea acestei promisiuni', a continuat Blasiak.

Zeci de filme din box office-ul american sunt programate să completeze conținutul FilmBox, începând cu luna septembrie – printre ele „Allied' ('Aliatul') cu Brad Pitt și Marion Cotillard, „13 Hours: the Secret Soldiers of Benghazi' ('13 ore: soldații secreți din Benghazi'), producție nominalizată la Oscar, regizată de Michael Bay, creatorul filmelor 'Armageddon', 'Pearl Harbor' sau al seriei 'Transformers'; „Ghost in the Shell' ('Spiritul din cochilie') – regizat de Rupert Sanders, cu Scarlett Johansson în rolul principal, „Jack Reacher: Never Go Back' ('Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată') cu Tom Cruise și Cobie Smulders, regizat de câștigătorul de Oscar Edward Zwick, „xXx: Return of Xander Cage' ('Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage') cu Vin Diesel și Samuel L. Jackson pe afiș și multe alte producții care vor fi disponibile atât în format analog, cât și video la cerere.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare