; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

ThePlay Afis final.001

Spectacolul „Cum să distrugi o piesă” are premiera la București, la Grand Cinema & More

17 October 2017

Cea mai premiată comedie a momentului la Londra și New York – „Cum să distrugi o piesă' – are premiera la București pe 3 și 4 noiembrie la Grand Cinema & More.

 

„Cum să distrugi o piesă' este comedia-revelație a acestui an în teatrul internațional. Spectacolul a câștigat numeroase premii, printre care și un trofeu „Laurence Olivier' pentru cea mai bună comedie. Cu o producție spectaculoasă, „Cum să distrugi o piesă' aduce spectatorilor români atmosfera autentică de pe Broadway, umorul de situație și autoironia în raport cu meseria de actor.

În România, spectacolul este produs de WonderTheatre. Regia îi aparține lui George Dogaru, iar din distributie fac parte: Vlad Logigan, Cătălin Babliuc, Ada Galeș, Andreea Samson, Ilona Brezoianu, Andreea Mateiu, Pavel Bârsan, Răzvan Oprea, Angel Popescu, Andrei Mateiu, Bogdan Cotleț, Dan Rădulescu, Marin Grigore, Radu Micu, Adrian Anghel, Silviu Mircescu. Scenografia este realizată de arhitectul Petre Talea, iar costumele sunt semnate de Eli Damanakis.

„Cum să distrugi o piesă' este o „piesă în piesă'. Urmărim eforturile pline de încurcături ale trupei de teatru de amatori a Politehnicii din Cornley de a pune în scenă drama polițistă „Crima la Conacul Haversham'. Lucrurile nu merg tocmai bine și tinerii constată că a ajunge până la replica finală cu un spectacol nu e chiar cel mai simplu lucru. Cu toate acestea, actorii rezistă cu stoicism și umor avalanșei de dezastre și se străduiesc să ducă până la capăt piesa.

Premiera spectacolului „Cum să distrugi o piesă' are loc în 3 și 4 noiembrie la Sala Epika din Grand Cinema & More. Spectacolul durează două ore cu o pauză de 20 de minute.

Save

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare