Homepage  / Televiziune

Cine este Simona Delegeanu de la „Vocea României”. A întors toate scaunele și l-a cucerit pe Tudor Chirilă cu stilul său de excepție

Cine este Simona Delegeanu de la „Vocea României”. A întors toate scaunele și l-a cucerit pe Tudor Chirilă cu stilul său de excepție
6

de Redactia Tvmania,

Spectacol în cea mai recentă ediție a emisiunii Vocea României. Pe 20 septembrie, la audițiile pe nevăzute de la „Vocea României”, Simona Delegeanu a reușit să întoarcă toate scaunele antrenorilor cu interpretarea piesei „Șaraiman” și l-a determinat pe Tudor Chirilă să ceară bis, precum la concertele de amploare.

Simona Delegeanu a făcut furori la Vocea României

Simona Delegeanu a urcat pe scena de la Vocea României și a interpretat piesa „Șaraiman”. Antrenorii au fost fascinați de vocea tinerei și s-au luptat pentru a o avea în echipa lor. Tudor Chirilă i-a cerut să mai interpreteze o melodie, fiind profund impresionat de talentul tinerei.

simona 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Pasiunea pentru muzică a fost mereu parte din viața Simonei (26 de ani, din Focșani). Deși inițial și-a dorit să urmeze Facultatea de Litere, a realizat rapid că nu i se potrivește și a început să lucreze ca vânzătoare într-o cafenea.

Cântă din plăcere în pub-uri și baruri, mereu acompaniată de chitara ei. Prima chitară a primit-o cadou de la mătușa sa la vârsta de 10 ani și a învățat singură să cânte, urmărind tutoriale online. Talentul său a fost rapid remarcat, fiind invitată să performeze la diverse evenimente private și petreceri în baruri din București și nu numai.

Simona visează să susțină propriile concerte curând

Simona provine dintr-o familie modestă: mama sa a fost croitoreasă timp de 20 de ani, iar acum este poștăriță, iar tatăl său lucrează la o companie care produce piese pentru avioane. În timpul liber, tănăra se dedică muzicii și visează să se lanseze în această industrie, învățând să producă muzică și pregătindu-se să își lanseze prima piesă.

În 2023, a avut ocazia să cânte ca backing vocals la festivalul „Electric Castle” și la „Bazar de Cotroceni – Concert de garaj”, pe care îl consideră cel mai frumos concert al ei. În toamna lui 2024, ea va urca pe scena de la „Conac – Dude Where is My Tune”. Simona speră că, după participarea la „Vocea României”, va avea ocazia să susțină propriile concerte.

Sursă foto: PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton