; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicollette Sheridan, scandal la procesul cu „Neveste disperate”

21 March 2012

Interpreta lui Edie Britt din popularul serial a acţionat în judecată producţia încă din 5 aprilie 2010 pentru că susţine că a fost concediată pe nedrept.

Procesul a început, într-un final, la sfârşitul lui februarie, iar Sheridan a venit zilnic în ultimele două săptămâni la tribunalul din Los Angeles, atrăgând o mulţime de fani, fotografi şi echipe de ştiri, dar şi poliţişti care au încercat să ţină situaţia sub control.

Pentru un efect şi mai puternic, actriţa britanică a coborât din Cadillacul condus de şoferul ei chiar în faţa clădirii, în loc să prefere intimitatea parcării subterane.

Ea caută să obţină daune în valoare de peste 5 milioane de euro de la reţeaua ABC, care produce serialul, iar juriul nu a reuşit să ajungă la un verdict ieri, astfel că întreg circul mediatic a fost amânat pentru încă o lună.

Avocatul ei susţine că decizia juriului – opt la patru în favoarea clientei sale, care ar fi avut nevoie de nouă – e în sine o victorie şi a descris-o pe Sheridan (48 de ani) ca fiind puternică precum un taur şi frumoasă ca o prinţesă'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare