; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

96030211_540531953277359_4569218624178709279_n

Speak și Ștefania s-au testat pentru coronavirus, după filmările emisiunii cu Nea Mărin. Ce rezultat au primit

09 September 2020

După ce nea Marin a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus în urmă cu doar câteva zile, contactat la filmările pentru un nou sezon al emisiunii sale de la Antena 1,  Speak și Ștefania, care s-au numărat printre participanții emisiunii la acel moment, au fost nevoiți să stea în autoizolare timp de câteva zile. 

 Finaliștii emisiunii „Asia Express' și-au ținut fanii la curent cu starea lor de sănătate și, deși n-au prezentat niciun simptom aceștia au preferat să facă și un test de depistare a noului virus. Cei doi au anunțat într-un vlog de pe canalul lor de Youtube că rezultatul indicat a fost negativ. Pentru a fi siguri că nu s-au infectat, aceștia au repetat la câteva zile testul pentru COVID-19, iar în continuare totul a arătat negativ.

„Rezultatul este negativ pentru amândoi. Am ales să facem şi al doilea test pentru a fi siguri. (…) Am scăpat ca prin urechile acului. Mă bucur că acum putem ieşi din casă. (…) Oricum, nu avea rost să vorbim până nu ştiam ceva sigur. Nu avem simptome, nu avem nimic.', a spus Speak pe YouTube.

Filmările emisiunii lui Nea Mărin, care ar fi trebuit să intre anul viitor în grila Antenei 1 au fost sistate, echipa emisiunii intrând imediat în autoizolare. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare