Homepage  / Netflix

Speak și Ștefania, în primul reality-show românesc de pe Netflix. Când se lansează Aventura, strigați: URA!

Speak și Ștefania, în primul reality-show românesc de pe Netflix. Când se lansează Aventura, strigați: URA!
9

de Cătălina Matei,

După aventura din „Asia Express”, sezonul 3, difuzat de Antena 1 în urmă cu trei ani, Speak și Ștefania au prins drag de acest gen de format. Tocmai de aceea au pus pe picioare producția „Aventura, strigați: URA!”, difuzată inițial pe YouTube. Între timp, cei doi au bătut palma cu Netflix, iar cel de-al doilea sezon va fi disponibil pe celebra platformă de streaming.

De altfel, proiectul semnat de Speak și Ștefania este primul reality-show românesc disponibil pe Netflix. Când va fi disponibilă pe Netflix producția „Aventura, strigați: URA!”.

Speak și Ștefania, aduc primul reality-show românesc disponibil pe Netflix

Speak și iubita lui, Cristina Ștefania, au format una dintre cele mai populare echipe de la „Asia Express”, unde au participat în sezonul 3, difuzat de Antena 1 în 2020. Aventura pe târâmuri exotice și experiențele extreme de care au avut parte în timpul acestui show – în special, cele culinare – le-a deschis pofta celor doi pentru genul acesta de emisiuni.

Astfel, în paralel cu podcast-uri precum „La fileu” și „Fierți pe insulă”, pe care le-a realizat în online, Speak a decis să filmeze împreună cu Ștefania și un reality-show, și anume „Aventura, strigați: URA!”. Primul sezon al producției a prins bine pe YouTube, cele 16 episoade înregistrând sute de mii de vizualizări, fiecare în parte. Cei doi au ajuns prin locuri exotice, precum Thailanda, Dubai, Indonezia și Seychelles.

Iar fanii producției celor doi cântăreți au un nou motiv de bucurie. După ce primul sezon a avut succes pe rețelele de socializare, al doilea va fi difuzat pe Netflix.

„Vedete pop și parteneri, Speak și Ștefania străbat lumea în căutarea frumuseții și splendorii, trecând peste obstacolele care apar în aventurile lor”, e descrierea care apare pe Netlix, despre „Aventura, strigați: URA!”, care e și primul reality-show românesc lansat pe platforma de streaming.

Când va fi disponibilă pe Netflix producția „Aventura, strigați: URA!”

Primul episod din noul sezon „Aventura, strigați: URA!” va fi disponibil pe Netflix din 13 decembrie. De data aceasta, Speak și Cristina Ștefania pornesc în noi aventuri, vizitează diferite țări, întâlnesc culturi noi și testează preparate care mai de care mai inedite.

De altfel, anunțul a fost făcut și pe Instagram, pe conturile celor doi protagoniști ai formatului „Aventura, strigați: URA!”.

„Ready?! December on @netflixro”, a scris Cristina pe contul său de Instagram.

„Păi, «Aventura, strigați: URA!» este un reality show. Adică luăm publicul cu noi în locurile pe care noi le vizităm, în aventura noastră. Am avut echipă, da. De data asta este făcut mai bine, cu echipă coordonată. Nu am avut ditamai stafful, dar am avut o echipă care s-a ocupat de asta. Noi foarte mult îndeaproape am coordonat totul. Dar următorul sezon va fi cu o echipă și mai mare”,  a declarat Speak pentru Ego.

speak-si-stefania-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Speak, refuzat de Antena 1

Cu câteva luni în urmă, Speak și Florin Ristei au avut un real succes pe YouTube cu podcastul „Fierți pe insulă”, unde comentau fiecare episod din „Insula iubirii”, show difuzat la Antena 1. Cei doi au vrut să continue seria și să facă un podcast despre „America Express”, însă Antena 1 le-a interzis să realizeze acest proiect.

Cu părere de rău vă anunț că nu vom mai continua seria de podcasturi Fierți. Am filmat două episoade despre America Express, urma să fim Fierți pe America, dar Antena Group ne-a interzis acest lucru. Deși la FIERȚI PE INSULĂ s-a muncit foarte mult și s-au alocat resurse destul de mari, nu am avut niciun beneficiu financiar din partea trustului, am făcut-o doar pentru că ne-a plăcut foarte mult proiectul.

Considerăm că am adus un plus valoare destul de mare, foarte, foarte mulți oameni ne-au scris că se uită la emisiune datorită podcastului și ne-am dorit să continuăm această serie doar cu proiecte în care noi credem și care ne plac foarte mult. Chiar ne pare rău. Iubim televiziunea și ne dorim să o aducem cât mai mult în spațiul online pentru noua generație. Televiziunea trebuie să învețe să îmbrățișeze online-ul și să-l țină cât mai aproape, nu doar prin postări standard ale angajaților”, a transmis Speak, potrivit playtech.ro.

Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton