; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Speak a dezvăluit noi detalii despre următorul sezon Asia Express

Speak a dezvăluit noi detalii despre următorul sezon „Asia Express”

18 May 2021

Speak, unul dintre finaliștii emisiunii „Asia Express', a dezvăluit fanilor săi de pe internet detalii noi despre noul sezon al producției de la Antena 1, despre care se știau până acum foarte puține date clare. El a mărturisit dacă va pleca sau nu alături de Ștefania pe noul traseu al concursului, „Drumul împăraților'.

Noul sezon „Asia Express' își pregătește revenirea la Antena 1. Postul a anunțat deja că au început filmările: noi concurenți vor participa în cursele contra cronometru în căutarea comorilor. Până ca numele lor să fie făcute publice, Speak a făcut câteva dezvăluiri cu privire la noile episoade din „Asia Express'.

În cadrul unei sesiuni de „Întrebări și răspunsuri' de pe Instagram, artistul a dezvăluit fanilor săi noi detalii despre noul sezon. El a dezvăluit că ar mai pleca într-o nouă aventură în Asia alături de Ștefania, scrie spynews.ro.

În sezonul trei, cei doi au fost printre preferații publicului, iar finala au disputat-o cu Sorin Bontea și Răzvan Fodor. 

„Am mai zis de mai multe ori, dacă ar mai fi să mai mergem, da, mai mergem. „Reîncep castingurile'. Stai liniștit că s-au și terminat deja.', a declarat Speak pe internet.

Speak știe cine va prezenta noul sezon „Asia Express'

În ceea ce privește atmosfera din noul sezon și noul traseu – „Drumul Împăraților', Speak a mărturisit că „nu știe încă, dar vom trăi și vom vedea' cum se vor descurca vedetele în cursa nebună.

Totodată, Speak a spus că știe cine va prezenta sezonul 4 din Asia Express, însă nu a vrut să divulge secretul.

 

Cine sunt primii concurenți ai sezonului 4 „Asia Express'

 

Sursa foto: Facebook/speakofficial

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare