; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tom Cruise1

Spațiul, ultima frontieră? Tom Cruise, Elon Musk și NASA se pregătesc să filmeze în spațiu

06 May 2020

Conform Deadline, Tom Cruise și Elon Musk vor să filmeze o peliculă de acțiune în spațiu, în colaborare cu NASA. Deși sfidează imposibilul, proiectul nu va face parte din franciza „Misiune: Imposibilă'.

În vreme ce întreaga planetă e sub carantină și toate locațiile de filmare au căzut rând pe rând în fața pandemiei, oamenii cu viziune găsesc soluții. După ce a realizat toate cascadoriile posibile și imposibile, la 57 de ani Tom Cruise trece la nivelul următor: să toarne un film de acțiune direct în spațiu.

Din ceea ce a dezvăluit Deadline, se pare că actorul lucrează la un proiect inedit, alături de patronul Tesla, Elon Musk, care participă prin compania sa, SpaceX, a cărei obiect de activitate este zborul cosmic. Inclusiv NASA este implicată. Deocamdată nu se știu mai multe amănunte.

Tom Cruise nu e la prima tentativă de a „evada' de pe planetă. Acum mai bine de 15 ani, James Cameron a încercat să facă o înțelegere cu rușii pentru a turna un lungmetraj pe Stația Spațială Internațională și i-a propus lui Cruise rolul principal. Actorul a acceptat imediat și era gata să se apuce de antrenament pentru a se îmbarca pe Soyuz. Dar proiectul nu a văzut niciodată lumina zilei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare