Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tom Cruise1

Spațiul, ultima frontieră? Tom Cruise, Elon Musk și NASA se pregătesc să filmeze în spațiu

6 May 2020

Conform Deadline, Tom Cruise și Elon Musk vor să filmeze o peliculă de acțiune în spațiu, în colaborare cu NASA. Deși sfidează imposibilul, proiectul nu va face parte din franciza „Misiune: Imposibilă'.

În vreme ce întreaga planetă e sub carantină și toate locațiile de filmare au căzut rând pe rând în fața pandemiei, oamenii cu viziune găsesc soluții. După ce a realizat toate cascadoriile posibile și imposibile, la 57 de ani Tom Cruise trece la nivelul următor: să toarne un film de acțiune direct în spațiu.

Din ceea ce a dezvăluit Deadline, se pare că actorul lucrează la un proiect inedit, alături de patronul Tesla, Elon Musk, care participă prin compania sa, SpaceX, a cărei obiect de activitate este zborul cosmic. Inclusiv NASA este implicată. Deocamdată nu se știu mai multe amănunte.

Tom Cruise nu e la prima tentativă de a „evada' de pe planetă. Acum mai bine de 15 ani, James Cameron a încercat să facă o înțelegere cu rușii pentru a turna un lungmetraj pe Stația Spațială Internațională și i-a propus lui Cruise rolul principal. Actorul a acceptat imediat și era gata să se apuce de antrenament pentru a se îmbarca pe Soyuz. Dar proiectul nu a văzut niciodată lumina zilei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare