; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Spania prin ochii Andrei şi ai lui Cătălin Măruţă

23 August 2010

Andra si Catalin Maruta

În Marbella, îndrăgostiţii au ţinut-o numai în concerte şi petreceri.

Cele două vedete şi-au afişat caracterul lor „recidivist' în privinţa vacanţelor şi au revenit în Spania pentru a-şi petrece concediul în această vară. Împreună cu un grup de prieteni, Andra şi Cătălin au bifat pe lista lor Tenerifele, Marbella, Barcelona şi cireaşa de pe tortul excursiei, strâmtoarea Gibraltar traversată pe puntea unui iaht.

.

Cei doi s-au declarat impresionaţi de Port Aventura, al doilea parc tematic, ca mărime, din lume. 'Suntem încântaţi că am văzut Port Aventura. E situat în staţiunea Salou, pe coasta de est, şi e împărţit în vreo cinci compartimente geografice exotice. Fiecare zonă oferă minunăţii de neînchipuit şi ai ce vedea la nesfârşit, poţi să stai şi o săptămână acolo. E imens şi superb', îşi amintesc ei.

La Marbella au avut parte mai mult de entertainment şi nu atât de latura culturală a concediului, s-au dus la foarte multe concerte şi prin cluburi. În Tenerife au luat contact cu natura şi cu peisaje splendide: 'În Tenerife n-are rost să cauţi locuri de cultură sau muzee, evident ca exploatezi mai mult exotismul. Acolo am văzut Loro Parque, situat în Puerto de la Cruz, un loc absolut magnific. Apoi am văzut Siam Parque, în Costa Adeje, tot în Tenerife, unul dintre locurile premiate la nu ştiu câte saloane şi festivaluri de turism din lume', spune vedeta Pro Tv.

Punctul culminant al excursiei a fost plimbarea prin strâmtoarea Gibraltar, plimbare care a durat nu mai puţin de patru zile. 'În strâmtoare am fost cu yahtul, am avut ambarcaţiunea vreo patru zile pe mâna noastră şi am profitat la maxim de ocazie. În Gibraltar am intrat inclusiv pe land-ul maimuţelor, care sunt îndrăzneţe, se apropie mult, sunt obişnuite cu turiştii, chiar dacă nu-i iubesc sincer, ci doar profită de ei pentru că le lasă banane şi alte dulciuri', povesteşte amuzat Măruţă.

Un lucru comun au avut, însă, cu siguranţă aceste locuri: magneţii de frigider. Cunoscut pentru pasiunea sa de a colecţiona şepci şi ceasuri, Măruţă a decis să se întoarcă din acest concediu cu câţi magneţi a putut lua.'În vacanţa asta ne-a căşunat pe magneţi, că avem colecţie – printre alte colecţii de-ale mele, am instaurat şi una de magneţi. Am luat destul de mulţi, şi cu sigla staţiunilor sau parcurilor pe unde am umblat, dar şi cu alte imagini sugestive. Nici n-avem atâtea locuri de lipit acasă, câţi magneţi avem acum!'

Vom vedea şi cât de mult s-a bronzat în această excursie prezentatorul Pro, din data de 30 august, când va reveni în studio pentru un nou sezon „Happy Hour'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare