Homepage  / Timp liber

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV. Reușitele lui Williams și Oyarzabal au făcut ca ibericii să fie constant în avantaj

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV. Reușitele lui Williams și Oyarzabal au făcut ca ibericii să fie constant în avantaj
8

de Redactia Tvmania,

O lună de fotbal la cel mai înalt nivel! Echipe care au făcut spectacol pe teren. Suporteri care au oferit show-uri de neuitat în tribune și pe străzi. O națională a României care ne-a amintit ce înseamnă să crezi și să lupți până la capăt! EURO 2024, turneul final așteptat de un întreg continent, a ajuns la final, iar Spania a câștigat trofeul atât de dorit!

În direct, la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, cei de acasă au avut parte de fotbal de calitate, iar finala a fost trăită la cele mai înalte cote de către toți telespectatorii.

Spain v England: Final – UEFA EURO 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Spania – Anglia! Marea Finală! Șansă imensă pentru ambele echipe de a se impune și a câștiga titlul suprem! Spaniolii reveneau în finală după 12 ani de la momentul în care au și învins la EURO 2012, în timp ce englezii luptau pentru a doua la rând cu trofeul în fața lor! Reușitele lui Williams și Oyarzabal, din minutele 47 și 86 au făcut ca Spania să fie constant în avantaj, iar golul lui Palmer din minutul 73 să fie doar de palmares. Spania a câștigat și a devenit pentru a patra oară în istorie campioana Europei!

Pentru ultima dată, de la miezul nopții, cei de acasă au avut parte de Studioul UEFA EURO 2024! Costin Ștucan, Cătălin Oprișan, Răzvan Raț și Ciprian Marica, din platou, alături de Laurențiu Reghecampf, online, au comentat cele mai importante faze și au tras concluziile la final de turneu!

EURO 2024 s-a văzut la PRO TV, PRO ARENA și VOYO.

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton