; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Soy Luna

„Soy Luna” vine cu episoade noi. Ce mai vedem în septembrie la Disney

30 August 2016

Disney Channel și Disney Junior anunță seriale și episoade noi în luna septembrie.

 

Episoade noi: „Soy Luna'

Din 19 septembrie, la 18.00, la Disney Channel.

Soy Luna

Încep noi episoade din îndrăgitul serial „Soy Luna' și aflăm prin ce experiențe mai trece Luna în această nouă fază a vieții ei, când pasiunea pentru patine cu rotile și dans iau elan și va întâlni noi prieteni și chiar se va îndrăgosti. Având o distribuție internațională, multă muzică, romantism, umor și patine cu rotile, Soy Luna este o producție originală Disney Channel America Latină în colaborare cu Disney Channel Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

 

Premieră: „Motanul deghizat'

Premiera pe 26 septembrie la 17.10, episoade noi de luni până vineri, la aceeași oră, la Disney Channel.

Motanul deghizat

„Motanul deghizat' prezintă povestea lui Gark, un extraterestru naiv de 9 ani cu superputeri incontrolabile și al cărui destin este să salveze Universul și pe… Max, un motan domestic plin de temeri, dar orgolios căruia îi pasă mai mult de sine. Atunci când Gark se prăbușește cu nava sa în spălătoria lui Betty, el găsește astfel o nouă casă și are parte de o prietenie neconvențională cu Max, care învată rapid cum să profite de puterile misterioase ale naivului Gark. Lui Max îi place să aibă un admirator care ar face orice pentru el, dar curiozitatea extremă a lui Gark și lipsa lui de înțelegere asupra modului în care funcționează lucrurile pe Pământ, îl propulesează pe Max în tot soiul de aventuri.

 

Premieră: „Noile aventuri ale dădacelor'

Sâmbătă, pe 17 septembrie, la 11.30, la Disney Channel.

Noile aventuri ale dadacelor

Cel de-al 100 lea Film Original Disney Channel, „Noile aventuri ale dădacelor' cu Sabrina Carpenter („Riley și restul lumii') și Sofia Carson („Descendenții') prezintă povestea a două dădace rivale, Jenny și Lola, care se aliază pentru a-l găsi pe unul dintre copiii de care au grijă care s-a aventurat singur în marele oraș fără nici un adult. Prezentând o poveste emoționantă care pune în lumină personalitatea, prietenia și independența, această comedie de aventură cu acțiune live concepută special pentru copii, adolescenți și familiile lor, aduce un omagiu clasicului film lansat în anii 1980 prin trimiteri bine cunoscute și scene emblematice.

 

Episoade noi: „Sofia Întâi'

Sâmbătă 3, 10 și 17 septembrie, la ora 10.00, la Disney Junior.

Sofia Intai

Prințesa Sofia pornește într-o nouă aventură în Biblioteca Secretă, de această dată pentru a-l ajuta pe Cavalerul Nobil să găsească Scutul din Gheață și Foc… dar întâi trebuie să-și dea seama care dintre cei doi cavaleri este Cavalerul Nobil cel adevărat.

 

Episoade noi: „Garda Felină'

Începând de luni 26 septembrie la ora 17.00, la Disney Junior.

Garda Felina

„Garda Felină' se întoarce pentru a proteja Regatul Luminii și membrii săi au parte de noi aventuri în luna septembrie. Fiți alături de Kion și gașca lui care se vor lupta din nou cu Janja și hienele, doar că de această dată Kion va trebui să învețe să controleze răgetul dacă nu vrea să tot provoace dezastre care îi pun familia și prietenii lui în pericol.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare