; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

South Park

„South Park” revine astăzi la Comedy Central Extra

09 March 2015

„South Park' revine astăzi, 9 martie, la Comedy Central Extra, cu un nou sezon, al 18-lea. De la ora 23.00, Stan Marsh, Kyle Broflovski, Eric Cartman și Kenny Mccormick se întorc cu aventuri bizare din orașul lor din Colorado.

South Park

Ești un fan adevărat al serialului? Sunt câteva lucruri pe care punem pariu că nu le știați despre South Park!

  1. Cum a început totul: Trey Parker și Matt Stone erau colegi de facultate la Universitatea din Colorado în 1992 când au făcut un un filmuleț animat. Unui director al canalului de televiziune i-a plăcut mult, iar restul se spune că e istorie!

2.Există o anumită specie de muște de fructe care moare după doar 2 zile după ce a fost infectată cu o anumită bacterie. Specia a fost botezată Kenny, după Kenny Mccormick din South Park.

  1. George Clooney și-a dorit să apară în South Park. I-a fost oferit rolul câinelui lui Stan. A acceptat și a livrat lătrături destul de bune. Jay Leno a asigurat mieunăturile pentru pisica lui Cartman. Celebrități precum Samuel L. Jackson, Steven Spielberg sau Jerry Seinfeld și-au oferit vocile de asemenea însă au fost refuzați.
  2. Personajul lui Kenny este inspirat din viața reală. Este un prieten din copilărie al lui Trey Parker care se numea chiar Kenny. Era cel mai sărac copil din oraș, purta o jeaca mare și groasă care-I distorsiona vocea și lipsea deseori de la școală, ceea ce îi inspira pe colegii de clasă să glumească spunând că a murit.
  3. Melodia Chocolate Salty Balls' a ajust numărul unu în topul UK Single Charts.
  4. În aproape fiecare epsod din South Park este ascuns' un extraterestru.
  5. Filmul South Park deține recordul mondial Guinness pentru cele mai multe înjurături într-un film animat'. A conținut 399 de cuvinte obscene, incluzând de 144 de ori cuvântul fuck'.
  6. Primul episod din South Park a avut un buget de $300,000 și a fost produs în trei luni și jumătate.
  7. Motivul pentru care Tom Cruise este literalmente în dulap în unul din episoade a fost modul în care Trey Parker a încercat să evite eventualele repercusiuni legale în cazul în care ar fi spus direct că este homosexual. Avocații nu i-au dat voie, așa că a rescris scena în care l-a închis pe Tom în dulap.
  8. Atunci când South Park au difuzat episodul anti Family Guy' au primit flori din partea echipei The Simpsons'.€™

Despre ce vor mai scrie Trey Parker și Matt Stone? Băieții folosesc programul Kickstarter' pentru a se finanța, astfel încât să stea degeaba, însă atunci când Eric folosește numele Washington Redskins proprietarul Redskins este determinat să-l oprească. Într-un alt episod se amuză pe seama unui nou trend alimentar. Domnul Mackey mănâncă mai nou fără glutet și enervează pe toată lumea atunci când nu se mai oprește din a predica despre cât de bine se simte.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare