Homepage  / Muzică

Soundtrack-ul filmului „Ca fetele” a fost lansat. Trei artiste apreciate au colaborat. Când are loc premiera la cinema

Soundtrack-ul filmului „Ca fetele” a fost lansat. Trei artiste apreciate au colaborat. Când are loc premiera la cinema
4

de Redactia Tvmania,

Un trio de excepție format din Eugenia Nicolae, Karmen și GYA deschide oficial soundtrack-ul filmului „Ca fetele” cu o piesă vibrantă și plină de energie, care poartă același nume.

Pe 13 septembrie, filmul „Ca fetele” își face debutul în cinematografele din toată țara, aducând pe marele ecran o poveste emoționantă despre prietenie, dragoste, susținere și tandrețe. Cu o distribuție impresionantă, care îi reunește pe Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Aura Călărașu, Marian Râlea, Alina Eremia, Lora, Emil Rengle, Tiberiu Ioana și mulți alții, această peliculă, regizată de Camelia Popa, distribuită de Vertical Entertainment și produsă de Tiral Films, promite să captiveze publicul. “Ca fetele” este un omagiu adus nevoii universale de a iubi și de a fi iubit.

Până la premieră, a fost deja lansată prima piesă din soundtrack-ul filmului „Ca fetele”, interpretată de Eugenia Nicolae, Karmen și Gya.

Cele trei artiste, cunoscute pentru talentul lor incontestabil și stilurile lor unice, își unesc forțele pentru a crea o piesă memorabilă, care captează perfect spiritul filmului. În ritmurile piesei „Ca Fetele” se simte bucuria, distracția și dinamismul poveștii, iar jocul de rol și interacțiunea dintre voci adaugă o notă de prospețime și autenticitate. Această colaborare demonstrează din nou cât de versatile și talentate sunt cele trei artiste, oferind publicului o melodie care va deveni rapid un hit.

Piesa a fost scrisă de Eugenia Nicolae, Karmen, Gya, Liviu Tănăsoiu, Cezar Cazanoi, Batrinu Răzvan Marian și Mădalin Pîrvu. Producția a fost realizată de Liviu Tănăsoiu, iar partea de mix/master a fost realizată de Bunicu’ Magic.

Alina Eremia, rol secundar în filmul „Ca fetele”

După serialele TV „Pariu cu viața” și „O nouă viață”, dar și o scurtă apariție în lungmetrajul „Lara. Aribelle și mâna destinului”, Alina Eremia revine pe marile ecrane. Artista joacă în filmul „Ca fetele”, o comedie romantică regizată de Camelia Popa, din distribuția căreia fac parte și alți cântăreți, precum Lora și Cezar Ouatu.

Alături de Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Aura Călărașu și Marian Râlea, Alina Eremia o interpretează pe Sabina în filmul „Ca fetele”, care se va lansa în cinematografele din toată țara pe 13 septembrie, distribuit de Vertical Entertainment, și care spune povestea a trei prietene într-o aventură cu accente comice.

https://www.youtube.com/watch?v=xZfGOw6bBE4

Sabina e o tânără destul de conservatoare, care a trăit foarte mult după regulile societății, a suferit multe dezamăgiri din dragoste, dar nu a renunțat la căutarea unui partener de viață, după cum povestește Alina despre noul personaj cu care revine în cinematografie după nouă ani.

Chiar dacă au trecut nouă ani, am simțit că am reluat lucrurile de unde au rămas în ceea ce privește actoria, pentru că s-a simțit la fel de proaspătă interacțiunea. Cred că propunerea pentru filmul a venit la momentul ideal, când reînviase interesul meu legat de ideea de a juca. Ce m-a atras la Sabina a fost optimismul ei chiar și când șansele nu ii surâd și speranța că dragostea autentică nu e doar o noțiune, ci un lucru tangibil”, a declarat Alina Eremia.

Ca-fetele-Alina-EremiaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

În ceea ce privește povestea filmului în care spectatorii și fanii Alinei o vor vedea curând pe marele ecran, ea spune că oferă un subiect neexploatat până acum prea mult în cinematografie, iar această producție își propune să demonteze stereotipuri de genul ca viața unei femei la vârsta a treia este neinteresantă de dezbătut, că nu mai are ceva de oferit și trebuie redusă la treburi casnice și cam atât.

Iar dincolo de acest aspect, mesajul filmului și al personajului interpretat de Alina este că „niciodată nu e târziu să iubești, să te vindeci, să descoperi cine ești și ceea ce îți place să faci, indiferent de standardele sociale. Nu-i greșit să crezi în happy-endings. Îi invit pe toți să vină la cinema pentru a vedea acest film frumos, pozitiv, condimentat cu umor și emoție reală. Va merita din plin!”, spune Alina Eremia.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton