; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

80829589_168574021178767_6651294238907389247_n

Soțul actriței Grettel Valdez, din „Dragoste de gardă”, a fost arestat în Elveția

29 July 2020

Soțul actriței Grettell Valdez, pe care o puteți vedea zilnic la Pro 2 în telenovela „Dragoste de gardă', este acuzat de fraudă și reținut în Elveția.

 
În cadrul emisiunii Venteando a fost anunțată această știre și, potrivit prezentatorilor, Leon Clerc este acuzat de fraudă, după ce a lucrat în funcția de contabil pentru o companie transnațională din țara respectivă.
 

Deși nu se cunosc detaliile, aceștia au precizat că soțul lui Grettell Valdez a primit o pedeapsă de 18 luni de închisoare.

Pe baza celor spuse în emisiune, pedeapsa lui ar putea fi redusă dacă restituie o parte din bani. În plus, s-a menționat că unul dintre partenerii săi a participat la fraudă, deși nu au fost date detalii despre identitatea sa. 

Conform spuselor actriței în urmă cu 2 săptămâni, acesta a călătorit în Elveția, iar de atunci nu a reușit să revină alături de familia lui, din cauza crizei sanitare cu care se confruntă întreaga lume, mai ales că multe zboruri au fost anulate sau chiar interzise către anumite destinații. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare