; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

646x404

Soții George și Amal Clooney au donat un milion de dolari organizațiilor care luptă cu coronavirusul

10 April 2020

Actorul George Clooney și soția lui, avocata Amal Clonney, au donat un milion de euro pentru a ajuta în lupta cu pandemia COVID-19, banii fiind distribuiți către șase fundații în mare nevoie.

Potrivit Deadline, câte 250.000 de euro au mers către Motion Picture and Television Fund, SAG-AFTRA Foundation și Los Angeles Mayors Fund: fundațiile acoperă asigurări de sănătate, asistență celor cu probleme mentale, chiria și mâncare celor la nevoie. 

Alți 300.000 de euro au fost împărțiți către Banca de alimente libaneză (Amal are origini libaneze), Sistemul britanic de sănătate și unei fundații din regiunea italiană Lombardia care aprovizionează sistemul medical din această zonă. 

Amal și George Clooney (care s-ar fi mutat din nou în Los Angeles, potrivit tabloidelor britanice) se alătură altor celebrități care au donat sume importante: Pink, Elton John, Miranda Kerr și soțul ei, Evan Speigel (fondatorul Snapchat a donat 10 milioane de dolari), Bill Gates (125 de milioane de dolari), Jeff Bezos (șeful Amazon, 100 de milioane de dolari), Oprah Winfrey (10 milioane de dolari), Blake Lively și Ryan Reynolds, Roger Federer, Angelina Jolie, Arnold Schwarzenegger etc.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare