; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Armywives_s7_cast

“Soţii de militari” a fost anulat. Sezonul şapte este ultimul

25 September 2013

armywives_s7_castProducţia Lifetime „Soţii de militari' (care este difuzată la noi de postul Diva Universal) nu va mai avea şi un sezon opt, scrie tvguide.com.

Postul  Lifetime nu a mai prelungit serialul cu un al optulea sezon, dar va pregăti un episod special, de două ore, o retrospectivă care va încheia povestea. Ultimul episod va di difuzat la începutul anului viitor.

“Nimeni nu contestă faptul că “Soţii de militari” a fost un proiect special atât pentru Lifetime, cât şi pentru întreaga lume a serialelor televizate”, a declarat Rob Sharenow, vicepreşedintele executiv Lifetime.

Brooke Shields, Ashanti, Torrey DeVitto şi Jesse McCartney sunt câteva dintre numele cunoscute care se alătură distribuţiei serialului în acest ultim sezon 7, care va debuta diseară, 25 septembrie, la ora 21:00, la Diva Universal. În fiecare miercuri vor fi difuzate câte două episoade.

Al şaptelea sezon Soţii de militari' aduce noi provocări pentru eroinele serialului, care îşi iau „adio' de la unul dintre personaje, într-unul dintre cele mai dramatice şi semnificative momente de până acum.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare