; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Barack_and_Michelle_Obama_watching_a_wedding

Soţii Barack şi Michelle Obama, în negocieri cu Netflix pentru o serie de emisiuni

09 March 2018

Soţii Barack şi Michelle Obama sunt în negocieri cu platforma de streaming Netflix pentru a crea o serie de emisiuni, printre care şi una de dezbateri pe subiecte de actualitate, potrivit publicației „New York Times'.

 

Cuplul Obama ar  putea produce  „o serie de emisiuni de impact'  şi ar putea să furnizeze conţinut exclusiv la nivel global cu subiecte pentru care cei doi militează precum sănătatea, schimbările climatice, mediul înconjurător dar și povești care ar putea să inspire.

„O idee posibilă pentru show ar putea fi să îl avem pe domnul Barack Obama ca moderator în discuții privind subiectele care i-au dominat președinția: serviciile de sănătate, drepturile la vot, imigrația, politica externă și încălzirea globală' au precizat cei de la ziarul „New York Times'.

Soții Obama ar putea fi alături de lista  numelor mari cu care cei de la Netflix colaborează. Compania a reușit să convingă personalități precum Shonda Rhimes și Ryan Murphy dar și pe David Letterman să renunțe la pensionare și să revină ca gazdă a unui show pe măsura sa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare