; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Message Discipline

„Soția perfectă” (sezonul 6) începe duminică la DIVA

09 January 2015

Sezonul 6 al serialului „Soția perfectă' începe, în premieră la Diva, duminică, 11 ianuarie 2015, la ora 21:00. Noul sezon al acestui serial de mare succes ia startul cu o miză uriașă, căci Cary (Matt Czuchry) este arestat din cauza unei tranzacții masive cu droguri, iar firma Florrick/Agos este presată să facă rost de banii necesari pentru a-i plăti cauțiunea.

Message Discipline

Investigațiile Kalindei (Archie Panjabi) asupra acestui caz o conduc spre o veche cunoștință, cu care este obligată să reînnoiască legătura. Pe de altă parte, Alicia (Julianna Margulies) încă nu s-a hotărât dacă va candida la postul de Procuror Șef al statului, dar asta nu-l împiedică pe Eli (Alan Cumming) să investigheze care sunt șansele ei reale.

Protagonista serialului este laureata cu Emmy şi Globul de Aur Julianna Margulies, care joacă rolul Aliciei Florrick, o soţie şi mamă care se reinventează după ce soţul ei este implicat într-un scandal de corupţie politică şi sexuală.

Serialul are nu mai puțin de trei nominalizări la Globurile de Aur 2015, care se vor decerna duminică, 11 ianuarie 2015. „Soția perfectă' apare pe lista nominalizaților pentru cel mai bun serial dramatic, Julianna Margulies candidează pentru trofeul acordat celei mai bune actrițe într-un rol principal dintr-un serial dramatic, iar Alan Cumming este nominalizat la categoria celui mai bun actor într-un rol secundar dintr-un serial TV.

Te-ar putea interesa și:

Globurile de Aur 2015| Live From The Red Carpet, în acest weekend, la postul E!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare