Homepage  / Vedete româneşti

Soția lui Nosfe, mărturisiri tulburătoare! Ce s-a întâmplat cu Mădălina Crețan, în primele două luni de la moartea artistului

Soția lui Nosfe, mărturisiri tulburătoare! Ce s-a întâmplat cu Mădălina Crețan, în primele două luni de la moartea artistului
9

de Andreea Laciu,

Soția lui Nosfe a trăit cele mai grele momente din viața ei atunci când și-a pierdut partenerul de viață. Artistul s-a stins la doar 37 de ani. Darius Vlad Crețan, așa cum se numea în buletin cântărețul, a lăsat în urma lui și o fetiță.

Anul trecut, în luna octombrie, Nosfe a murit după un concert. Pierderea lui a fost o lovitură foarte grea pentru mulți artiști, dar mai ales pentru soția și fetița lui. Mădălina a primit sprijin din partea celor care au lucrat cu soțul ei, dar și din partea foștilor concurenți de la Chefi la Cuțite, alături de care au participat împreună în show-ul de la Antena 1.

Ce a pățit soția lui Nosfe, în primele două luni de la moartea lui

Mădălina Crețan a recunoscut acum că a suferit extrem de mult după ce și-a pierdut soțul. Nu se mai preocupa deloc de aspectul ei fizic sau de felul în care trebuia să aibă grijă de organismul ei.

„Unul dintre cele mai puternice motoare ale mele este ea. Story time, sau utopie time: În primele 2 luni după ce Darius a migrat către o lume mai bună, nu-mi mai păsa de nimic. Nu-mi păsa dacă am unghii neîngrijite, dacă miros sau nu frumos, dacă am păr sau nu pe mine, dacă arăt sau nu bine în hainele pe care le pun pe mine, dacă sunt grasă sau slabă, mă îmbrăcam exclusiv în hainele lui, de la boxeri pănă la șosete, pijamale, mi-aș fi pus și încălțările dacă mi s-ar fi potrivit„, și-a început ea mesajul postat pe rețelele de socializare.

sotia-lui-nosfe-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Însă, după primele două luni de suferință, s-a întâmplat ceva legat de fiica ei, iar acest lucru i-a dat curajul să meargă mai departe și să aibă mai multă grijă de ea.

„Și la un moment dat m-a abordat pe insta un salon de beauty care mi-a propus un barter pentru unghii. Și primul instinct a fost să nu accept. Și în timp ce mă pregăteam să răspund mi-am ridicat ochii și am văzut-o pe ea. Fetiță! Fetița mea, a noastră, care urmează să fie o femeie, și efectiv am simțit că îmi dă cineva o palmă după ceafă și îmi urlă în cap: “Mădălino, copila asta o să crească femeia pe care o vede în tine! Ce îi dai?” Și de acolo, încet încet, am început să pun make-up, să am grijă din nou de mine, puțin câte puțin în fiecare zi. De la sport, mâncare până la aspectul fizic.

Nu vreau, și asta am știut mereu, ca la 20-30 ani ai ei să se uite în spate și să își amintească de mama ei ca fiind o legumă care a zăcut pe canapea o viață întreagă. Iar momentele în care se uită la mine cu ochii mari și îmi zice “Mami, ce frumoasă ești!” îmi hrănesc sufletul cum foarte puține lucruri o mai fac azi.

Copiii sunt oglinzile noastre, sau copiii sunt planșele albe de desen care vin în viața noastră pe care împreună cu ei, noi, părinții, trebuie fără scuze, să așezăm culori și forme. Și în primii ani de viață, poate chiar și mai târziu, culorile și formele pe care noi îi ghidăm/ajutăm să le pună pe planșa lor albă îi vor transforma în oamenii care vor fi pentru tot restul vieții”, și-a încheiat mesajul soția lui Nosfe.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton