Homepage  / Vedete străine

Soția lui Kanye West, apariție șocantă pe străzile din Italia. Bianca Censori a renunțat la haine

Soția lui Kanye West, apariție șocantă pe străzile din Italia. Bianca Censori a renunțat la haine
5

de Roxana Mirea,

Într-o zi obișnuită, lumea a fost luată prin surprindere de o apariție șocantă a celebrei Bianca Censori, așa-zisa soție a lui Kanye West. Bianca, în vârstă de 28 de ani, a fost fotografiată părăsind un hotel din Florența, Italia, aproape goală. Aceasta nu era singură, ci însoțită de Kanye West. 

Bianca Censori, soția lui Kanye West, apariție surprinzătoare  

„Soția” lui Kanye West, Bianca Censori, a ieșit pe stradă într-o altă ținută transparentă, pe care a accesorizat-o cu o pernă. Bianca, în vârstă de 28 de ani, a fost fotografiată părăsind un hotel din Florența, Italia, miercuri dimineață, purtând colanți nude, transparenți. 

Nu este clar ce fel de top – dacă a existat vreunul – i-a completat look-ul, deoarece australianca a avut grijă să își țină sânii acoperiți cu o pernă mov. Censori a folosit, strategic, ambele brațe pentru a o strânge bine pe piept. 

O sfoară legată, care părea să semene cu o parte dintr-o pereche de colanți, a putut fi văzută întinsă pe spatele ei, așa că poate că accesoriul ei neconvențional a împiedicat-o să aibă o defecțiune vestimentară involuntară. 

West, care era cu ea, a îmbrăcat ținuta sa preferată, complet neagră, cu un tricou larg, fără tivuri, pantaloni, și o țesătură care îi acoperea capul și fața. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING* After being reportedly „banned for life” by a Venetian boat rental company following their indecent exposure scandal in Italy last week, the American Rapper Kanye West and his partner, the Architectural designerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Rapperul, în vârstă de 46 de ani, și muza sa au continuat să se bucure de o zi de cumpărături la brandul de designer Marni, amândoi fiind pe deplin implicați în ținutele lor care au întors capetele tuturor. 

Potrivit paparazzilor locali, Censori a îmbrăcat aceleași haine – cu pernă cu tot – în timpul unei cine cu „soțul” ei în seara precedentă, potrivit Page Six.

Kanye West și Bianca Censori, achetați de poliția din Italia 

Pe de altă parte, poliția din Italia a început o anchetă cu privire la comportamentul recent al lui Kanye West al partenerei sale. La sfârșitul lunii trecute, cei doi au ținut prima pagină a ziarelor după ce au făcut o plimbare cu barca în Veneția, cântărețul fiind surprins cu pantalonii în vine. 

Aceștia au fost imediat interziși pe viață de către compania de taxiuri pe apă Venezia Turismo Motoscafi, iar de atunci au fost acuzați de posibila încălcare a „standardelor de decor public”. 

„Imaginile arată cuplul în mod clar într-o stare de intimitate. Dacă procurorul local decide să depună plângere, atunci vom notifica cuplul, cel mai probabil prin intermediul ambasadelor relevante”, a declarat o sursă din cadrul forțelor de ordine pentru DailyMail.com, adăugând că autoritățile locale au primit „plângeri de la persoane care au asistat” la aceast eveniment. 

„Infracțiunea investigată este reprezentată de acte contrare bunelor moravuri publice, care se pedepsește cu o sancțiune administrativă”, a continuat sursa, precizând că „orice încălcare este aspru pedepsită”. 

Consilierul pentru securitate publică din Veneția, Elisabetta Pesce, a adăugat că imaginile cu cei doi arată o „lipsă de respect” față de oraș. 

West s-a „căsătorit” cu Bianca într-o ceremonie de nuntă simbolică, fără obligații legale, în ianuarie, la doar două luni după ce divorțul său de prima soție, Kim Kardashian, a fost finalizat. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton