Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Soția lui Alin Chirilă de la Survivor România 2023, acuzații dure după ce acesta a fost propus spre eliminare. „Uneltesc tot timpul”

Soția lui Alin Chirilă de la Survivor România 2023, acuzații dure după ce acesta a fost propus spre eliminare. „Uneltesc tot timpul”
9

de Redactia Tvmania,

Alin Chirilă a fost nominalizat spre eliminare în timpul ediției de marți, 18 aprilie, la Survivor România 2023. Cel care a luat această decizie a fost purtătorul colanului de imunitate. Care a fost prima reacție a soției lui Alin Chirilă. Ce spune aceasta despre colegele soțului său.

Marți seara, Robert Moscalu, purtătorul de colan de imunitate, l-a nominalizat spre eliminare pe Alin Chirilă. În pericol să iasă din concurs sunt acum fostul Războinic și creatoarea de conținut Carmen Grebenișan.

Soția lui Alin Chirilă de la Survivor România 2023, Loredana, a avut o primă reacție după ce concurentul din tribul Taino, fost Războinic, a fost propus spre eliminare, scrie fanatik.ro. După ce a câștigat jocul pentru imunitate, Robert Moscalu l-a nominalizat pe Alin Chirilă.

Loredana Chirilă, soția lui Alin Chirilă de la Survivor România, l-a descris pe acesta ca fiind un om sincer și asumat. Soția luptătorului MMA crede că acesta are probleme în show-ul de la Pro TV din cauza colegelor din Taino, dat fiind faptul că mereu „pun la cale” strategii.

Pe de-o parte, ne dorim să vină acasă, ne este foarte dor de el. Pe de altă parte, l-am vrea acolo pentru că știm cât de mult i se potrivește acest format. O să luptăm și noi, cei de acasă, familia lui, prietenii… Plus familia Survivor, să-l menținem în competiție. Merită acest lucru de la noi. El și-a făcut treaba acolo și este numărul 1. Cred că publicul care susține performanța o să îi acorde voturi lui Alin.”, a declarat soția lui Alin Chirilă, imediat ce fostul Războinic a fost propus spre eliminare.

Loredana Chirilă a vorbit și despre divergențele care s-au creat între Alin Chirilă și colegii săi de la Războinici. Soția luptătorului MMA crede că acesta este un „luptător, este omul faptelor, nu al strategiilor”.

Soția lui Alin Chirilă de la Survivor România 2023, acuzații dure după ce acesta a fost propus spre eliminare (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Alin este un bărbat asumat. El spune în față dacă îl deranjează ceva și vine cu argumente. Vorbește hotărât, privindu-te în ochi și este foarte sigur pe el. Acest lucru poate să intimideze unele persoane sau să le încurce planurile… Uneltirile. De aceea, Alin a ajuns să fie în situația asta de a afla de la alții deciziile comune luate în echipa sa. Cred că adevărul este undeva la mijloc. Alin nu este un om agresiv, așa cum spun ei. Din păcate, coechipierii s-au folosit de sportul dur pe care îl practică Alin pentru a-l discredita. Alin este un luptător, este omul faptelor, nu al strategiilor.”, a explicat Loredana Chirilă, pentru sursa citată.

Aceasta a mai explicat că soțul ei a hotărât să participe la Survivor România 2023 la insistențele băiatului lui cel mare, Denis.

Anul trecut, Denis s-a uitat la Survivor de la început și până la sfârșit. A tot insistat ca Alin să se înscrie, ba chiar a urmărit când au avut loc înscrierile și l-a pistonat să meargă în concurs. Când Alin ne-a anunțat că va merge, am fost cei mai fericiți. Băieții mei nu-și mai încăpeau în piele de mândrie.”, a explicat soția lui Alin Chirilă.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton