; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marido en Alquiler

”Soț de închiriat” le-a purtat noroc actorilor din distribuție

03 July 2014

Telenovela „Soţ de închiriat', difuzată de Acasă, le-a schimbat în bine vieţile protagoniştilor. Sonya Smith şi-a găsit dragostea pe platouri, Juan Soler se înţelege bine cu noii săi şefi de la Telemundo, iar Maritza Rodriguez a fost premiată pentru rol.

Marido en Alquiler

Telenovela „Soţ de închiriat' (Marido en Alquiler'), care are la bază producţia TV braziliană din 2011 „Fina Estampa', a prins la publicul latino-american datorită poveştii clasice pe care o prezintă. O tânără care se întreţine zugrăvind case, Griselda Carrasco (Sonya Smith), se îndrăgosteşte de un bărbat bogat, Reinaldo Ibarra (Juan Soler). Acesta, evident, nu e singur. El este căsătorit cu Teresa Cristina (Maritza Rodriguez), o femeie arogantă şi influentă, care le va pune beţe în roate celor doi.

Serialul, produs de compania americană Telemundo în 2013, a marcat câteva lucruri importante în vieţile protagoniştilor. În primul rând, întoarcerea la telenovele a lui Juan Soler la trei ani de când a jucat, alături de Silvia Navarro, în „Secrete din trecut'.

El a renunţat la compania mexicană Televisa şi a semnat cu cei de la Telemundo, care, imediat după „Soţ de închiriat' l-au şi distribuit într-o altă telenovelă. Proiectul pentru care Juan (48 de ani) filmează în prezent se numeşte „Reina de corazones', iar din distribuţie mai fac parte Paola Nuñez, Catherine Siachoque şi Eugenio Siller.

„Soţ de închiriat' i-a resuscitat cariera şi Maritzei Rodriguez. Ea a obţinut, anul acesta, premiul „People en Español' pentru cea mai bună actriţă într-un rol negativ, iar la gala „Miami Life Award' a fost desemnată cea mai bună actriţă în rol secundar. În prezent, Martiza a luat o pauză de la telenovele pentru a se dedica rolului de mămică. Actriţa în vârstă de 38 de ani a adus pe lume, la începutul lunii aprilie, doi băieţi gemeni, făcându-l fericit pe soţul ei, Joshua Mintz, directorul executiv de la Telemundo.

„Soţ de închiriat' i-a schimbat viaţa sentimentală Sonyei Smith. În 2013, ea a divorţat, după cinci ani de căsnicie, de actorul Gabriel Porras, iar pe platourile serialului, actriţa în vârstă 42 de ani şi-a găsit din nou fericirea, de data aceasta alături de Ricardo Chavez (48 de ani), interpretul lui Gabriel Santos.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare