; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Romanii au talent

Sosia lui Bono urcă pe scena „Românii au talent” în prima ediție din noul sezon. Show-ul începe mâine la Pro TV

15 February 2018

Sezonul opt al show-ului „Românii au talent' începe mâine, 16 februarie, de la ora 20.30, la Pro TV. În prima ediție, sosia lui Bono urcă pe scenă, iar jurații rămân fără cuvinte când îl văd.

Andi, Mihaela, Andra și Florin sunt fascinați de asemănarea izbitoare a concurentului cu celebrul solist al trupei U2. Momentul prezentat de el este un adevărat spectacol, publicul va fi în picioare, iar Smiley și Pavel vor veni în fața scenei pentru a vedea totul din primul rând.

 Vezi galeria foto >

'Te uiți la el și zici: Bă, ești prost?! Zici că e el!', spune Smiley uluit.

Din cauza emoțiilor mult prea mari ale unei concurente, jurații nu sunt edificați în ceea ce privește talentul ei și cer să vadă încă o dată momentul.

'O singură rugăminte. Nu ne-am edificat cu talentul și vrem să revedem momentul, dacă se poate.', spune Andra, iar Andi completează: 'Te rog, dubla doi. Vrea maestrul să vadă mai de aproape, fără ochelari'.

A doua oară este cu succes atât pentru participantă, cât și pentru jurați, care își dau seama foarte bine de calitățile ei, iar Andi și Florin se apropie de scenă, să poată juriza corespunzător actul artistic. 'S-a dezlănțuit, n-a mai avut nicio emoție.', spune Andi.

'Este un privilegiu să fii de față atunci când se naște un fenomen. Tu ești un înger care a venit să se joace cu mințile noastre.', spune Florin cu lacrimi în ochi și profund impresionat la finalul unui moment înălțător.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare