Homepage  / Seriale

„Șoseaua amorului”, cel mai urmărit serial dramatic din Belgia din toate timpurile, se vede exclusiv pe MEGOGO

„Șoseaua amorului”, cel mai urmărit serial dramatic din Belgia din toate timpurile, se vede exclusiv pe MEGOGO

de Redactia Tvmania

MEGOGO a anunțat recent lansarea exclusivă în România, în streaming online, a serialului belgian "Șoseaua amorului" (Highway of Love / Chaussée d'Amour), o dramă captivantă ce a înregistrat un succes răsunător în Belgia, fiind cea mai urmărită serie TV din toate timpurile din această țară. Lansat în 2016, serialul, format din zece episoade a câte 50 de minute, spune povestea Sylviei Carlier, o femeie care moștenește un bordel de la tatăl ei.

Confruntată cu o situație disperată, Sylvia, mamă a doi copii și cu o căsnicie eșuată, este nevoită să se adapteze rapid la noua ei viață de matroană. Intriga se adâncește atunci când ofițerul Ludo Beets descoperă un cadavru îngropat sub șosea, în fața bordelului.

Regizorul Pieter Van Hees a declarat despre serial: „Cu «Șoseaua amorului», intenția nu este de a face un documentar, nici de a oferi o imagine 100% exactă a lumii prostituției. În ciuda cercetărilor noastre amănunțite și a descrierilor sincere ale exceselor și violenței, serialul nu se învârte în jurul exploatării femeilor care își câștigă existența în acest sector dur, nici nu dorim să devină o pledoarie deplasată pentru sau împotriva iubirii plătite. Este o ficțiune pură de televiziune, o dramă despre femei care, în ciuda tuturor greutăților, caută să profite la maximum de viață. Femei care trec în modul de supraviețuire și luptă ca leoaicele, atunci când simt că bârlogul le este amenințat. Și femei care, chiar și în lupta lor, găsesc suficient timp pentru a aprecia micile lucruri din viață, pentru a râde de prostie și pentru a închina un toast pentru un viitor mai bun.”

„Șoseaua amorului” este o dramă plină de suspans, intrigi și personaje feminine puternice, care te va ține cu sufletul la gură. Serialul este disponibil exclusiv pe platforma MEGOGO, în limba flamandă (olandeză), cu subtitrare în limba română.

Despre MEGOGO:

MEGOGO este un serviciu de streaming online lansat în România în martie 2024 care pune la dispoziția iubitorilor de TV și filme: 

  • Peste 130 de canale TV, atât românești, cât și internaționale, inclusiv cele din pachetul Pro TV (Pro TV, Acasă, Pro Arena, etc.), Kanal D și pachetul Discovery-Eurosport,
  • Filme și seriale TV incluse în abonamentul OPTIM TV,
  • Filme de cinema în sistem „pay per view”, adică plătești doar ce vrei să vezi. 

Unul dintre principalele avantaje ale MEGOGO este prețul accesibil. Abonamentul OPTIM TV costă doar 14,99 lei pe lună, este accesibil de pe orice tip de dispozitiv (TV, smartphone, laptop etc.) poate fi oprit oricând și oferă acces la toate canalele TV, și nenumărate filme și seriale TV.

Pe lângă abonamentul OPTIM TV, MEGOGO oferă și alte opțiuni, cum ar fi abonamentul HBO MAXPAK, care include canalele HBO și un abonament pentru adulți.

Printre funcțiile interactive oferite de platformă se numără:

  • Pauză și reluare: Poți pune pauză la programul TV live, îl poți relua de unde ai rămas sau îl poți revedea de la început.
  • Înregistrare: Poți vizualiza în termen de 7 zile de la difuzarea inițială programele și emisiunile TV preferate.
  • Ghid TV: Ai acces la un ghid TV electronic pentru a vedea întreg programul TV, atât din trecut cât și ce urmează.
  • Vizualizare pe 5 dispozitive simultan, cu același cont

MEGOGO este o alternativă excelentă la televiziunea tradițională, oferind o experiență de vizionare excepțională la un preț accesibil.

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton