Homepage  / Vedete româneşti

Sorin Pușcașu, mentalitate de spartan la „Survivor All Stars”, în săptămâna finală. „Nu este niciunul mai bun decât mine”. EXCLUSIV

Sorin Pușcașu, mentalitate de spartan la „Survivor All Stars”, în săptămâna finală. „Nu este niciunul mai bun decât mine”. EXCLUSIV
16

de Cătălina Matei,

Fost concurent în sezonul 2 al show-ului de la Pro TV, Sorin Pușcașu a ajuns acum în săptămâna finală la „Survivor All Stars” și își dorește cu ardoare să ajungă în finală și chiar să câștige marele premiu de 100.000 de euro. Iar după... își dorește și un rol într-un serial TV.

Sorin Pușcașu a făcut parte prima dată din competiția de la Pro TV în sezonul 2 și s-a întors foarte determinat în competiție, pentru „Survivor All Stars”. De altfel a ajuns în săptămâna finală, cu multă determinare, dar și susținerea de acasă. Concurentul de 33 de ani trăiește de mai mulți ani o poveste frumoasă de iubire alături de viitoarea lui soție, Laura. Cei doi sunt și părinții unui băiețel în vârstă de 2 ani, Zayn Alexander.

Nevoit să-și abandoneze cariera în fotbal la 18 ani, Sorin a activat ca director de marketing în industria fashion-ului. Iar acum se aruncă precum spartanii în săptămâna finală de la „Survivor All Stars” și își dorește să ajungă în finala pe care Pro TV o va transmite în direct pe 30 mai. Cât despre planurile sale după încheierea show-ului de la Pro TV… concurentul își dorește chiar și un rol într-un serial TV, „Las Fierbinți” fiind producția sa preferată.

Aflăm mai multe de la Sorin Pușcașu!

Dacă ai face o scurtă retrospectivă a ultimelor luni petrecute în Republica Dominicană, care au fost momentele în care ai fost cel mai bun?

De la individuale am început să mă simt mai confortabil. Presiunea este foarte mare când știi ca joci pentru cineva, ca punctul tău contează și pentru alții. In schimb, atunci când știi ca joci pentru tine(exemplu: jocul ptr colan), îți dispare o presiune, o emoție.

Dar cele în care ai simțit că cedezi? Și cum ai trecut peste ele?

Nu am simțit niciodată ca voi ceda, mi-am impus ca dacă plec departe de Zayn, Laura și restul familiei, trebuie să rezist și să ajung cat mai departe. Altfel efortul meu ar fi fost în zadar dacă aș fi renunțat.

sorin-puscasu-familie-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Ai crezut de la început că vei ajunge în săptămâna finală?

Eu am avut încredere în mine cred ca mai mare decât oricine altcineva, și chiar dacă mulți nu îmi dădeau șanse, eu știam ca imposibilul altora, pentru mine, poate deveni posibil.

Ce ți-a lipsit cel mai mult în această perioadă? Dincolo de cei dragi…

În afară de cei dragi, posibil mâncarea ar spune toți concurenții, confortul, dușul, civilizația, mi a fost dor și de a merge la fotbal, chiar a doua zi după ce am aterizat în România, am mers la fotbal. (râde)

Cine a fost / este concurentul de care te temi cel mai tare?

Am răspuns la întrebarea asta și în emisiune la acea petrecere de unificare, de mine mi-a fost teamă și ATÂT. Doar eu îmi puteam pune piedică, doar eu puteam să mă ajut psihic și fizic să câștig. Nu este niciunul mai bun decât mine, dacă aș crede asta, aș fi de acord cu ce au spus despre mine și aș fi plecat de mult.

Care crezi că este atuul tău?

Atuul meu cel mai mare este psihicul. Nu mă poate doborî nimeni și nimic, ba din contră, mă pot doar ambiționa atunci când sunt subestimat. Îndemânarea aș putea spune ca mai este unul din atuurile mele.

sorin-puscasu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 16

Și ce planuri ai după încheierea acestui show?

După încheierea acestui minunat „Survivor All Stars”, mi-aș dori de ce nu, să rămân prin televiziune (așa cum am rămas și după sezonul 2), mi-aș dori mult să joc într-un serial -„Las fierbinți” e preferatul meu, un film, sau, de ce nu, să prezint o emisiune.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton