Homepage  / Televiziune

Sorin Pușcașu, eliminat de la Survivor All Stars înainte de marea finală. „Subestimarea voastră m-a întărit”

Sorin Pușcașu, eliminat de la Survivor All Stars înainte de marea finală. „Subestimarea voastră m-a întărit”
6

de Roxana Mirea,

Sorin Pușcașu a fost eliminat de la Survivor All Stars, în ediția de miercuri, 29 mai 2024, de la Pro TV. Doar trei concurenți au ajuns în marea finală, care este difuzată joi, 30 mai. Iată ce a declarat Sorin Pușcașu, după ce a fost eliminat chiar înainte de finala show-ului.  

Zanni și Iancu Sterp, primii care s-au calificat în finala Survivor All Stars 

Sorin Pușcașu a fost eliminat de la Survivor All Stars, aseară, 29 mai 2024, chiar înainte de marea finală a show-ului de la Pro TV. Ultimii concurenți rămași în concurs s-au luptat pentru locurile din finală. Primul care s-a calificat a fost Zanni.  

„Mi-am dat tot sufletul. Jur pe tot sufletul meu! Mi s-a făcut rău, am amețit, la un moment dat, nu mai vedeam. Iancu mi-a luat fața. Sufletul meu e împăcat. Am trecut prin foc și am meritat. Sunt pentru a doua oară pe acest jilț. Dumnezeu nu mi-a dat mai mult decât am putut să duc”, potrivit protv.ro.  

Apoi, al doilea care s-a calificat în finala Survivor All Stars a fost Iancu Sterp.  

„V-am iubit! Vă iubesc! Mie îmi era frică că nu o să ating momentul ăsta. La dueluri, se poate întâmpla orice. A fost o lecție pentru mine tot focul ăsta prin care am trecut. Mie nu-mi vine să cred! Mi-ar fi plăcut să fiu coechipier cu Iancu. L-am văzut puternic, mai capabil. Nu mă simt puternic, dacă iau pe cineva pe care știu că-l bat. De asta l-am luat pe el”, a mai spus Zanni.  

„Mă gândesc că ce trebuie să se întâmple se va întâmpla. Și eu am trecut prin foc, chiar dacă nu am fost la niciun duel eliminatoriu. Mi-am asigurat poziția prin luptă. Vedeam momentul ăsta cu Zanni, aici. Vis-a-vis de Zanni, sentimentul este reciproc, mai ales că m-a văzut cel mai puternic dintre Războinici. Voiam să mă bat cu cel mai bun dintre Faimoși”, a declarat și Iancu.  

Sorin Pușcașu, eliminat de la Survivor All Stars  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Sorin Pușcașu, eliminat de la Survivor All Stars 

Apoi, ultimul duel s-a dat între Sorin Pușcașu și Andrei Ciobanu. Sorin a pierdut și a fost eliminat din show.  

„A fost foarte greu. Să lupt împotriva lui Sorin nu am crezut că o să fie atât de greu. Unul din regretele mele este că, poate, l-am subestimat un pic cam mult pe Sorin. A devenit atât de bun, că niciodată nu eram sigur dacă o să iau puncte la el. Nu era cot la cot cu mine. Era înaintea mea. A fost un munte de ambiție”, a declarat Andrei Ciobanu.  

„Am zis tot sezonul că nu am emoții, că nu-mi e frică, dar aveam emoții și îmi era frică pentru că jucam cu cei mai buni din sezonul ăsta. E All Stars. Erau cei mai buni, cei mai rapizi, cei mai îndemânatici și eu eram alături de ei și mă luptam cu ei și uneori reușeam să și câștig. Îmi era frică rău de tot de voi, dar nu puteam să arăt asta. Trebuia să am încredere în mine și să arăt că sunt puternic și că nu-mi e frică de voi. Subestimarea voastră m-a întărit și vă mulțumesc pentru treaba asta și asta sper să fie o lecție de viață pentru toți. Eu am vrut să fac imposibilul să devină posibil. Cred că am făcut-o, chiar și până în punctul ăsta, în semifinală. Mulți poate nu mi-ar fi dat nicio șansă să ajung până aici, dar spre bucuria mea am ajuns. Sper ca băiatul meu, când crește mai mare, să fie mândru de tatăl lui. (…) Am ajuns în ultimii 4”, a declarat Sorin Pușcașu.  

Sursa Foto: Pro TV, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton