Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Sorin Pușcașu, copleșit de emoții în prima zi ca tătic. Primele imagini cu bebelușul fostului concurent „Survivor România”

Sorin Pușcașu, copleșit de emoții în prima zi ca tătic. Primele imagini cu bebelușul fostului concurent „Survivor România”
14

de Andra Stana,

Sorin Pușcașu, fost concurent de la „Survivor România”, a devenit tată pentru prima oară. Logodnica lui, Laura, a născut un băiețel care a primit nota 10 la naștere. Războinicul a publicat online primele imagini cu bebelușul. Foștii colegi de la „Survivor România” i-au lăsat comentarii cu felicitări lui Sorin Pușcașu.

Sorin Pușcașu de la „Survivor România” a devenit tătic

E bucurie mare în familia fostului concurent de la „Survivor România”. Sorin Pușcașu a devenit tată miercuri, 9 martie, iar emoțiile l-au copleșit, scrie libertatea.ro.

Laura, logodnica lui, a născut un băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10 la naștere. Pe micuț îl cheamă Zayn Alexander, iar tatăl său a postat primele imagini cu el.

„Scopul vieții noastre a venit pe lume în această dimineață la 4.15 (egal 10)❤️ Bine ai venit pe lume Zayn Alexander! Ai venit într-o lume dură și deja ai trecut prin ceva greutăți, dar faptul că ai reușit te face cel mai puternic! Să știi că îți suntem recunoscători că ne-ai ales pe noi pentru a-ți fi părinți, iar eu și cu mami îți promitem că o să dam totul și încă puțin pentru tine! Te iubim ♾??”, a scris Sorin Pușcașu pe contul său de Instagram.

La naștere, bebelușul a avut 3,12 kilograme și 50 cm.

Sorin-Puscasu-coplesit-de-emotii-in-prima-zi-ca-tatic-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Sorin Pușcașu și-a cerut iubita în căsătorie imediat ce a revenit de la „Survivor România”

După ce a fost eliminat din competiția „Survivor România”, Sorin Pușcașu a cerut-o în căsătorie pe iubita lui. Laura a devenit logodnica lui chiar pe aeroport, imediat cum bărbatul s-a întors acasă. Momentul a fost unul plin de emoții, cu atât mai mult cu cât iubita lui nu se aștepta să primească inelul.

„Acel inel pe care i l-am dat Laurei era într-adevăr o scoică, o formă de scoică cumva, cred eu, foarte rară, în formă de inel. Pe lângă asta a fost pus într-o scoică închisă bine, o scoica la fel găsită pe plaja din Dominicană. Nu am cerut-o în căsătorie, am cerut-o doar să fie mama copiilor mei și a acceptat și mă bucur foarte mult”, a povestit Sorin Pușcașu într-un video postat pe contul de socializare.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton