; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sorin Bontea visează la o lună de miere în Caraibe (4)

Sorin Bontea visează la o lună de miere în Caraibe

03 July 2015

A muncit pe vase de croazieră aproape 10 ani și îi este mai ușor să spună locurile pe care nu le-a vizitat, decât cele în care a pus piciorul, iar duminică, de la 13:00, la „Dincolo de aparențe' (Antena Stars), chef Sorin Bontea mărturisește unde i-ar plăcea să își ducă soția într-o lună de miere: în Caraibe.

[Not a valid template]

Juratul de la „Hells Kitchen – Iadul bucătarilor', de la Antena 1, povestește că ar putea scrie o carte despre peripețiile trăite pe mare și despre oaspeții de seamă, așa cum îi place să le spună tuturor clienților lui, pentru care a gătit. Pentru că a avut deja onoarea să gătească pentru Madonna, Sorin Bontea mărturisește că i-ar plăcea ca într-o bună zi să îl aibă la masă pe Al Pacino.

Acum un maestru al finețurilor culinare, Sorin Bontea și-a făcut majoratul cu un meniu cât se poate de simplu: sandvișuri cu salam de vară uscat, unt și cașcaval ras. El își amintește că petrecerea s-a ținut la el acasă, a avut 40 de invitați și, pentru a avea loc toată lumea, mobila a fost scoasă.

Cum arată școala de bucătari ideală pe care își dorește să o înființeze, de ce nu poate sacrifica animale și cum îl răsfață soția lui, duminică, de la 13:00, la „Dincolo de aparențe'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare