; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Proba amuleta marti seara 2

Sorin Bontea s-a accidentat la „Chefi la cuțite”. Ce s-a întâmplat în ediția de luni seară

06 April 2021

Luni seara, cei trei chefi au avut o misiune pe cât de dificilă, pe atât de intrigantă. Amuleta pentru care s-au duelat în prezenţa invitatului special, chef Florin Ivan, va rămâne un mister până la momentul în care Gina va decide și va anunța deschiderea ei, după audiții, sau poate chiar după bootcamp.

Bătaia pentru amuletă s-a lăsat și cu o accidentare. Chef Sorin Bontea s-a accidentat la genunchi, în urma unei căzături, sub privirile colegilor săi. Extrem de nervos, acesta a răbufnit și s-a răzbunat pe aparatura din bucătărie, dând cu robotul de pământ.

„Am căzut, bă frate. Au! Ce mă doare, am căzut în genunchi. Am dispărut așa, deodată, din peisaj. Boom! M-am împiedicat în asta. Am căzut ca fraierul.

Căzătura i-a adus însă și noroc! După o probă în care au fost provocați să gătească cu foi, chef Bontea a fost desemnat câştigător, cu o combinaţie fresh de croissant şi muffin.

Emoţiile aveau însă să-l copleşească şi mai tare, când în platoul emisiunii şi-a făcut apariţia Viorica Manga, una dintre fostele sale colege de pe vasele de croazieră, pe care nu o mai văzuse de mai bine de 10 ani. Aceasta a scos la iveală lucruri pe care nici colegii de juriu nu le ştiau. Viorica a povestit cum chef Bontea a avut grijă „să iasă un număr de 1200/1400 de farfurii la nivel de cinci stele într-o ora' și cum a fost felicitat chiar de către bucătarul reginei Angliei. Pentru competiție, ea a pregătit o plăcintă cu brânză dulce și sărată, cu care a „terminat doi soți', după cum a mărturisit chia rea. 

Invitata specială a serii, Irina Margareta Nistor i-a cucerit pe chefi cu o rețetă franțuzească „fără dublaj', inspirată cum altfel decât dintr-un film: Război în Bucătărie. Deși a recunoscut că nu are talent în bucătărie, aceasta a făcut senzaţie cu o omletă Napoleon. 

 Vezi galeria foto >

În această seară, seria degustărilor pe nevăzute continuă cu o ediţie cu cântec, emoții mari și noi lecții de viață din partea concurenților, iar tema amuletei va fi decisă de către roata cu noroc. Invitații speciali vor fi Liviu Vârciu și Nea Mărin, care își vor face apariția în platoul Chefi la cuțite cu un preparat „nemaiîntâlnit'. „Cum ar fi să fiu eu cel mai bun bucătar?', se va întreba amuzat Liviu Vârciu. Dacă așa va fi considerat și de către chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, telespectatorii vor afla astăzi, la ora 20.30 la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare