Homepage  / Televiziune

Sorin Bontea, reacție dură după ce colegii lui l-au respins pe Emil Tatu, la MasterChef 2024. Dumitrescu: „O dezamăgire totală”

Sorin Bontea, reacție dură după ce colegii lui l-au respins pe Emil Tatu, la MasterChef 2024. Dumitrescu: „O dezamăgire totală”
6

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „MasterChef România” a fost difuzată marți, 17 septembrie 2024, la Pro TV. A ieșit scântei între jurați, după ce Sorin Bontea „a luptat” pentru concurentul Emil Tatu. Preparatul lui nu i-a dat pe spate pe cei trei chefi, iar Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu l-au trecut mai departe, lucru care l-a supărat pe Sorin Bontea. Iată ce s-a întâmplat.

Sorin Bontea „a luptat” pentru Emil Tatu 

Emil Tatu a stârnit scântei între jurații de la MasterChef România, în ediția de marți, 17 septembrie 2024, de la Pro TV. De profesie avocat și jurnalist, concurentul a gătit pentru cei trei Chefi supă de pește cu portocală, o rețetă pe care a descoperit-o într-o carte și pe care a reinterpretat-o după gustul său. 

Sunt Emil Tatu. Sunt din Constanța. Sunt avocat, sunt jurnalist. Sunt amator pe la mine pe acasă, prin bucătărie, sunt multe lucruri. Profesez avocatură de 18 ani. În Constanța, la o televiziune online, moderez un talk show politic”, a spus concurentul. 

Totuși, preparatul lui nu i-a dat pe spate pe jurați, iar Florin Dumitrescu i-a spus lui Emil că avea așteptări mai mari de la el, având în vedere povestea pe care a spus-o.  

„Mie imi plac foarte mult pretențiile, să știi pentru că de-abia atunci pot să încep și eu să jurizez. Foarte multă poveste. Îmi place de tine. Știi să vinzi (…) Vrăjeală, multă vrăjeală. Asta nu se mănâncă”, a spus Florin Dumitrescu atunci când a mers să guste.  

„Ai ridicat standardele atât de sus doar din poveste, încât atunci când am gustat, m-am trezit într-o dezamăgire totală”, a spus Florin Dumitrescu.  

Eu aș ține cont că ești amator, totuși”, a spus Sorin Bontea. 

Din partea mea, meriți un nu și primești un nu”, i-a spus Florin concurentului.  

„Arată frumos farfuria, dar când gust din ea, îmi cade puțin fața și mă întristează. Tehnică de bucătărie se pare că stăpânești ceva. Părerea mea este că meriți să mergi mai departe. Eu țin cont că ești amator. Pentru un amator, te-ai descurcat foarte bine”, a spus Sorin Bontea.  

„MasterChef este despre realitate. E doar o supă banală, doar o portocală stoarsă și un pește prăjit. Eu cred că astăzi nu a fost seara ta. De la mine ai un nu”, a spus și Cătălin Scărlătescu.  

Cine este Emil Tatu de la Masterchef România 2024  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Florin Dumitrescu și-a schimbat votul 

Atunci când colegii lui nu l-au trecut mai departe pe Emil, Sorin Bontea a reacționat.  

Bă, nu cred! Nu aveți cum! Băi, e amator! Terminați, pe bune”, a fost reacția lui Bontea. 

Ei bine, Florin Dumitrescu a ales să își schimbe votul și a mers pe mâna lui Sorin Bontea.  

„Bine, Sorin. Merg pe mâna ta. Facem cum zici tu. Hai să îi lăsam șorțul”, a spus Dumitrescu. 

„Emil, eu îmi asum această responsabilitate. O să mă cert cu ei, cu siguranță, eu crezând că poți și știi mult mai mult de atât. Eu cred că poți. Al tău este șorțul”, i-a spus Sorin Bontea concurentului.  

Lasă povestea și apucă-te de gătit. Sunt cinstit, nu sunt dur”, i-a spus și Dumitrescu.  

Cine este Emil Tatu de la Masterchef România 2024 

Emil Tatu are 35 de ani, este avocat.  

Acum, el este fericit alături de Raluca, cei doi fiind căsătoriți de un an. Timp de 14 ani, Emil a fost prins într-o relație toxică, dar nu regretă nimic din trecut, considerând că toate experiențele l-au format ca om. În urmă cu doi ani, a început să-și îndeplinească toate visele: a suferit o operație de micșorare a stomacului, reușind să scape de kilogramele în plus, și-a redescoperit pasiunea pentru muzică, potrivit protv.ro.  

Emil a început să gătească încă din facultate, dorind să impresioneze femeile. În plus, el scrie recenzii pentru restaurante. 

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton