Homepage  / Vedete româneşti

Sorin Bontea, victorie împotriva Antenei 1. Ce despăgubiri trebuie să-i plătească foștii angajatori chefului

Sorin Bontea, victorie împotriva Antenei 1. Ce despăgubiri trebuie să-i plătească foștii angajatori chefului
15

de Cristina Țapu,

Curtea de Apel a emis o hotărâre definitivă în procesul dintre Antena 1 și Sorin Bontea. Iată ce decizie au luat judecătorii!

Sorin Bontea, victorie împotriva Antenei 1

Aproximativ acum jumătate de an, Antena 1 a inițiat mai multe procese împotriva foștilor jurați de la „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Recent, Sorin Bontea a primit o veste favorabilă în litigiul cu foștii săi angajatori, iar decizia este finală în cazul său.

Antena a încercat să blocheze apariția lui Sorin Bontea în emisiunea „MasterChef” de la Pro TV printr-o ordonanță președințială. Judecătorii au decis ca fiind nefondate acuzațiile aduse de către Antena 1, iar trustul Intact va fi obligat să plătească sume considerabile de bani.

Antena Group a fost obligată să plătească cheltuieli de judecată în valoare totală de 25.000 de lei (aproximativ 5.000 de euro), parte către Sorin Bontea și Pro TV. Concret, suma pe care Antena 1 trebuie să o plătească este de 14.807,17 lei către Sorin Bontea și 10.659,88 lei către Pro TV.

Sorin BonteaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

„Respinge apelul ca nefondat. Obligă apelanta la plata către intimaţi a cheltuielilor de judecată efectuate în apel, respectiv 14.807,17 lei către intimatul pârât Bontea Sorin şi 10.659,88 lei către intimata PRO TV S.R.L. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 26.06.2024”, este decizia Curţii de Apel.

Cătălin Scărlătescu a câștigat prima „bătălie” împotriva Antena 1. La sfârșitul anului trecut, reprezentanții grupului Intact i-au acționat în instanță pe cei trei foști jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”, cerând judecătorilor să îi oblige pe celebrii bucătari să reia filmările pentru show-ul culinar. Recent, judecătorii au luat o decizie!

Tribunalul București a respins marți, 25 iunie, acțiunea Antena TV Group împotriva lui Cătălin Scărlătescu, prin care acesta era obligat să reia filmările pentru emisiunea „Chefi la cuțite”. Totuși, în cazul lui Cătălin Scărlătescu, decizia instanței nu este definitivă.

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu revin la PRO TV după mai bine de un deceniu

După ce au apărut ani de zile la „Chefi la cuțite” pe Antena 1, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au semnat un nou contract pentru a apărea la „MasterChef” pe Pro TV. Noul sezon al show-ului culinar nu a început încă, iar doritorii se mai pot înscrie la casting pentru a demonstra că au calitățile necesare unui bucătar de nota 10.

Ne mai despart doar câteva luni până când Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Chef Scărlătescu vor reveni pe micile ecrane, în rolul de jurați. Noul sezon „Masterchef” va fi difuzat de către PRO TV începând cu această toamnă, așadar emoțiile sunt la cote maxime.

Sursă foto: Antena 1 – Instagram Sorin Bontea

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton