Homepage  / Vedete româneşti

Sorin Bontea, imagine rară cu soția lui. Cum au fost surprinși pe ringul de dans

Sorin Bontea, imagine rară cu soția lui. Cum au fost surprinși pe ringul de dans
9

de Roxana Mirea,

Pe Sorin Bontea îl știe o țară întreagă, dar nu același lucru se poate spune și despre soția lui. Celebrul Chef și soția sa sunt împreună din 1989 și s-au căsătorit în 1994. Din iubirea lor, au venit pe lume doi copii: Miruna și Iulian. Sorin Bontea și-a surprins fanii de pe rețelele sociale și a publicat o imagine rară cu soția lui.

Sorin Bontea, imagine rară cu soția lui

Sorin Bontea este foarte discret atunci când vine vorba de viața personală. Dacă pe el îl știe o țară întreagă, soția lui este învăluită în mister, căci puține sunt detaliile care se cunosc despre cea care i-a furat inima celebrului bucătar.

Recent, Sorin Bontea și-a surprins urmăritorii de pe Instagram și a publicat o imagine rară cu soția lui. Cei doi au fost surprinși pe ringul de dans, iar decorul este unul fastuos, de petrecere. Celebrul bcătar poartă un costum negru, iar soția lui este îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată pe corp.

Doamna Bontea”, a scris Sorin Bontea în dreptul imaginii.

sorin-bontea-imagine-rara-cu-sotia-luiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Fanii nu au stat prea mult pe gânduri și au reacționat. „O altă față a chefului Bontea!”, „Superbi! Multă fericire, sănătate și succes în tot ce faceți. Lângă un bărbat puternic există mereu o femeie înțeleaptă, răbdătoare și minunată”, „Sunteți frumoși. Bravo! Ce bine vă stă”, „Adorabil! Vă stă foarte bine împreună!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Recent, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au fost invitați în podcastul „Lucruri simple”, găzduit de Horia Brenciu. Aici, Sorin Bontea a vorbit și despre soția sa.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton