; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sorin Bontea

Sorin Bontea (“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”) găteşte în vacanță, nu acasă

13 August 2014

Juratul de la Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor', emisiune care va începe la Antena 1 din această toamnă, recunoaște că deși nu obișnuiește să gătească acasă, de câte ori pleacă în vacanță este rugat de familie și prieteni să îi răsfețe cu bucate gătite chiar de el.

[Not a valid template]

Așa se face că și vara aceasta, aflat în concediu prin țară, chef Bontea nu a scăpat de cratiță.

Am plecat cu familia și câțiva prieteni la munte, nouă ne place mult să călătorim prin țară și ori de câte ori avem ocazia alegem câte o destinație nouă. Anul ăsta i-am răsfățat, printre altele, cu o tocăniță de mistreț, pe care am gătit-o la ceaun, în aer liber', povestește Sorin Bontea.

Juratul de la Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor' mărturisește că imediat după excursia la munte a ajuns pe litoral, în Vama Veche, acolo unde îi place de fiecare dată să meargă pentru a face plajă și pentru a găti preparate pescărești.

Sunt un împătimit al mâncărurilor pe bază de pește și de câte ori merg la pescuit gătesc ceea ce prind, de la ciorbă de pește, la saramură sau pește făcut în pergament, la grătar. Iar în Vamă dacă ajungeți, vă recomand fructe de mare și rapane. Așa că, după cum vedeți, în vacanță nu reușesc să stau departe de cratiță', a încheiat chef Bontea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare