; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chefilacutite B1S6 (6)

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se pregătesc de Crăciun. Prima confruntare jurizată de actorii serialului „Fructul oprit”

17 December 2018

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, motiv pentru care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor începe pregătirile pentru masa festivă încă din prima confruntare pe echipe, difuzată diseară, de la 20:00, pe Antena 1.

Tema primei probe îi va provoca pe cei optsprezece bucătari talentați aleși de chefi în sezonul șase să pregătească antreuri pentru masa de Crăciun, însă, ca de obicei, fiecare echipă va fi nevoită să construiască farfuria în jurul unui preparat vedetă. Deși sărbătorile sunt înconjurate de o atmosferă magică și de armonie, prima luptă culinară a sezonului va fi presărată cu multe momente tensionate, dar și cu multe emoții pentru concurenți. Pe rând, fiecare trupă de bucătari se va confrunta cu câte o problemă la bancul de lucru, iar incertitudinea din platou îi va face pe chefi să răbufnească: 'Nu înțeleg ce se întâmplă în acest moment! Cred că nu mai înțeleg nimic din bucătărie în general.', afirmă chef Sorin Bontea.

Invitații speciali ai serii sunt actorii din serialul 'Fructul Oprit', difuzat de Antena 1. Marian Râlea, Adriana Trandafir și Virginia Rogin, alături de alți colegi din distribuție, sunt doar o parte dintre cei care vor decide soarta echipelor. Verdictul primului battle din sezon este extrem de important pentru moralul trupei de bucătari, iar chefii își pun speranțe ca cei aleși să fuzioneze ca o adevărată echipă și să lupte pentru victorie. Dar până la câștig, aceștia trebuie să treacă printr-o probă de gătit, o jurizare de foc și să facă față celui mai tensionant moment de la 'Chefi la cuțite', cel în care banda începe să dezvăluie voturile finale: 'Așteptarea farfuriilor este, ca de fiecare dată, îngrozitoare!', 'Suntem la sezonul șase și eu încă am palmele umede. Zici că sunt în clasa întâi!', vor afirma chefii Dumitrescu și Scărlătescu.

Cum se vor descurca echipele sezonului șase în prima confruntare, dar și cine va intra din prima zi la duel, telespectatorii Antena 1 vor vedea diseară, de la 20:00, la 'Chefi la cuțite'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare