; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sorin Bontea

Sorin Bontea, dezamăgit după ediția de luni „Chefi la cuțite”. Ce concurentă a fost eliminată. „Îmi pare atât de rău”

25 May 2021

„Chefi la cuțite' a rămas, luni seară, 24 mai 2021, fără un nou concurent. Astfel, echipa lui Sorin Bontea a rămas fără Cristina Mălai, după eliminarea căreia coechipierii au izbucnit în plâns. Cum a încercat celebrul jurat să o consoleze pe concurenta sa.

O nouă eliminare surprinzătoare a avut, în ediția de luni seară a emisiunii „Chefi la cuțite'. După ce toate cele trei echipe au intrat la duel, cea mai mică notă a fost primită de Cristina Mălai, concurenta din echipa lui Sorin Bontea. Ajunsă în fața celor trei jurați alături de Elena Matei, Elena s-a salvat, în timp ce Mălai a plecat acasă, scrie spynews.ro.

 Vezi galeria foto >

Cristina Mălai, eliminată de la „Chefi la cuțite'

Ieri seară, Sorin Bontea a fost cu adevărat dezamăgit de pierderea suferită de concurenta sa. Imediat, a luat-o în brațe și i-a spus cât de rău îi pare că a fost eliminată.

„Îmi pare atât de rău! Este incredibil! Incredibil! Asta e!', a spus Sorin Bontea.

Totodată, colegii de echipă au izbucnit și ei în lacrimi. 

„Foarte tare mi s-a părut toată experiența! Nu aș putea să o compar cu altceva. Am trăit o groază de stări, de nici eu nu credeam că sunt capabilă să le trăiesc. Stai și te urăști, te iubești, îți trece, totul în regulă până la final. Am mai învățat că țin la o echipă așa cum e.

Indiferent de cât de tare m-au supărat, îi iubesc pe proștii ăștia', a spus Cristina Mălai, despre experiența sa la „Chefi la cuțite'.

Sursa foto: Facebook

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare