Homepage  / Vedete româneşti

Sorin Bontea, detalii din culisele „MasterChef”„ Înainte de filmare avem atât de multe obiceiuri proaste” EXCLUSIV

Sorin Bontea, detalii din culisele „MasterChef”„ Înainte de filmare avem atât de multe obiceiuri proaste” EXCLUSIV
9

de Cătălina Matei,

Când toate drumurile duc la „MasterChef" nu ai cum să te împotrivești! Din 10 septembrie, jurații Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la Pro TV alături de Gina Pistol, în formatul în care i-a făcut celebri.

La 10 ani după ce au părăsit show-ul care i-a adus în atenția telespectatorilor, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au revenit la Pro TV. Și, alături de ei, și Gina Pistol, alături de care au format o echipă puternică la un alt cooking show („Chefi la cuțite”), la Antena 1.

Care a fost cea mai mare provocare în ce privește revenirea la „MasterChef”? Și cum au decurs până acum filmările? Aflăm mai multe de la Chef Sorin Bontea!

După 10 ani care a fost cea mai mare provocare pentru tine să revii la formatul cu care ai debutat pe micul ecran?

Au trecut mai bine de 10 ani de la ultimul sezon de „MasterChef” pe care l-am făcut. Totul este schimbat. Noi ne-am schimbat. Pentru mine, cel puțin, e mai complicat, pentru că am rămas cu acel „MasterChef” în cap, iar eu nu mai sunt același om, am mai îmbătrânit, am devenit mai înțelept. Au trecut anii peste mine, am văzut mii de concurenți de atunci până acum și este vârsta la care, cu toate că am făcut asta și până acum, trebuie să-i învăț pe cei care vin din urmă să gătească, cum să se comporte în bucătărie. Asta e provocarea. Am acele amintiri din „MasterChef”, dar eu nu mai sunt la fel. „MasterChef” trebuie să însemne altceva pentru mine acum și asta este cea mai mare provocare.

Cum au decurs filmările? Și ce aspecte ți-au dat cel mai mult de furcă?

Filmările au decurs bine. Sunt emoțiile alea de început, este ceva nou, practic. O luăm de la capăt. „MasterChef” nu mai este ce-a fost. Noi suntem mai blânzi. Încercăm să învățăm lumea să gătească. Am realizat că acesta este rolul nostru, de fapt.

Un aspect care m-a încurcat la început a fost așezatul din nou pe scaun. Cum stau eu pe scaun? Acum am și burtică, mereu mă uit la mine și zic: „Aoleu!”.  Au apărut online o grămadă de poze din trecut, în care eram slab, tras prin inel. Și acum sunt tras prin inel, dar prin unul mai mare, hahaha.

Aveți vreun obicei la care țineți înainte de filmări?

Înainte de filmare avem atât de multe obiceiuri proaste, haha! Ba mâncat, ba băut cafele și tot felul, ba mai stăm de vorbă. Trebuie să ai răbdare, fiecare trebuie să-și facă tabietul. Uneori mai punem muzică.

MasterChef-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ce combinații de ingrediente te-au luat prin surprindere? Din ce au gătit concurenții…

După ani de zile de experiență, am ajuns să-mi fie destul de greu să mă mai surprindă vreo combinație de ingrediente. Totuși, sunt câteva combinații la care nu m-aș fi gândit niciodată, nu mi-ar fi trecut prin cap. Dar asta va trebui să vedeți la televizor.

Și ce nu ai combina tu niciodată în bucătărie?

Cafea cu sare. Nu ai cum să combini cafeaua cu sare. Eu mi-aduc aminte când eram mai tânăr și mergeam la bairame, după, dacă îți era rău, ca să-ți revii, beai cafea cu sare.

Sorin-Bontea-MasterChef-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 9

Dincolo de filmări, cum a fost vara aceasta pentru tine?

Vara mea a fost ocupată, nu prea am avut timp să mă plimb. Am fost un pic prin Deltă, un pic prin Grecia, două-trei zile. N-am avut foarte mult timp, pentru că am filmat cam toată vara. Aștept toamna.

Și, dacă ar fi să jucați toți trei în același film, ce personaje vi s-ar potrivi cel mai bine?

Cătălin cred că ar avea nevoie de ceva morocănos, ursuz. Adică, un bunic ursuz care tachinează copii, cu toate că lui Cătălin îi plac foarte mult copiii. Florin ar trebui să fie cel care face copiii să râdă. Sau poate că lui i s-ar potrivi și un rol de chitarist, de rocker. Iar eu, un fel de polițist sub acoperire. Eu aș juca în filmul „VagaBontea”.

Sursă foto: Instagram – Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton