; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sorin Avram_8106

Sorin Avram va avea trei emisiuni dedicate Revoluției din 1989

15 December 2014

La 25 de ani de la Revoluţie, personaje cheie ale Revoluţiei sunt invitate la Vorbeşte liber!, din 16, 22 şi 23 decembrie. Emisiunea se difuzează de la ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+.

Sorin Avram_8106

Personaje cu rol hotărâtor în Revoluţia din 1989 dau curs invitaţiei jurnalistului Sorin Avram la seria de trei dezbateri Vorbeşte liber! dedicate momentului de cotitură din istoria recentă a României. Şi ediţiile din 16, 22 şi 23 decembrie ale emisiunii pot fi urmărite de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro.

Pe 16 decembrie, emisiunea Vorbeşte liber pregăteşte o ediţie specială dedicată împlinirii a 25 de ani de la declanşarea Revoluţiei, la Timişoara.

Pe 22 decembrie, invitatul emisiunii va fi Ion Iliescu, iar pe 23 decembrie, printre cei care vor vorbi despre Decembrie 89 şi despre transfomările prin care a trecut România se vor număra Ana Blandiana, Mircea Dinescu şi Ion Caramitru.

În talk-show-ul de seară al TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Moderată de jurnalistul Sorin Avram, emisiunea Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului. Lideri de opinie, personalităţi publice de notorietate, subiecte fierbinţi se întâlnesc într-o dezbatere „plină de nerv, dar fără nervi şi care nu face jocurile nimănui' (Sorin Avram), de luni până joi, după Telejurnal, în direct la TVR 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare