; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sore si Rapha

Sore şi Rapha se alătură distribuţiei din “O nouă viaţă” (Acasă)

17 December 2013

Sore si RaphaSore şi Rapha se află în faţa unui nou început în telenovela O nouă viaţă', care va avea premiera în curând, la Acasă. Personajele interpretate de ei, Sara şi Cristi, încearcă să lase în urmă trecutul, însă îi leagă multe amintiri şi o veche poveste de iubire.

În viaţa Sarei şi a lui Cristi apar oameni noi, care îi ajută să treacă prin momentele grele, alături de care se bucură de clipele frumoase, sau unele care, din contră, ţes intrigi şi le creează neplăceri. În momentul în care cei doi se reîntâlnesc este posibil ca focul iubirii să se reaprindă.

Imprevizibilă, îndrăzneaţă, sigură pe ea, frumoasa şi sexi, Sara se află mereu în centrul atenţiei: Sara are iniţiativă şi chiar dacă de multe ori pare egoistă, în realitate îşi doreşte să fie matură, independentă şi să aibă succes. Noua telenovelă reprezintă pentru mine confirmarea faptului că “Pariu cu Viaţa” si LaLa Band au fost şi sunt un fenomen, drept dovadă cel de-al treilea an ne prinde filmând pentru prima telenovelă muzicala din România', spune Sore.

Cristi este un tip cool, care se visează un Don Juan modern: După despărţirea de Sara şi-a promis că nu va mai avea o relaţie stabilă şi se ţine de cuvant. Este un cuceritor, însă este un profesor foarte prost pentru elevul său, un puşti care îl plăteşte să-l înveţe cum să seduci o fată şi cum o faci să te iubească toată viaţa', spune Rapha.

[Not a valid template]

Citeşte şi:

Serialul Pariu cu viaţa' continuă sub alt nume

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, în distribuţia noului serial de la Acasă

Bebe Cotimanis şi Carmen Tănase joacă din nou împreună în O nouă viaţă'

Alina Chivulescu şi Bogdan Albulescu au primit roluri în O nouă viaţă'

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare